kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 20 Ağustos 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
KASTAMONU’DA DEHŞET Recai Kazancı, sokak ortasında vurduğu Karagözoğlu’nun kafasına silah dayayıp, "Seni hemen öldürmeyeceğim" diye bağırdı

Ölüyorum ne olur ambulans çağırın

Murat KÖSE KASTAMONU-SABAH
Kastamonu şehir merkezi dün dehşet verici bir olaya sahne oldu. Olay önceki gün saat 17.00 sıralarında Deveciler- Safalan caddesi yol ayrımında meydana geldi. Şeker fabrikasında geçiçi işçi olarak çalışan Recai Kazancı (45), ağabeyi Ahmet ve işsiz olduğu ancak zaman zaman araba alım-satımı yaptığı öğrenilen Erol Karagözoğlu (40) bir otomobilde alkol aldıktan sonra tartışmaya başladı. Tartışma büyüdü ve araçtan dışarı çıktılar. İkili birbirini darp etmeye başladı. Bu sırada alacaklı olduğu iddia edilen Recai Kazancı, tabancayı çıkartıp Karagözoğlu'na ateş etti.

* FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

KAFASINA SİLAH DAYADI
Bel ve ayaklarına 5 kurşun isabet eden Karagözoğlu yere yığıldı. Kazancı olay yerinden kaçmak yerine, elinde silah, kurşun yağmuruna tuttuğu adamın etrafında dolaşmaya başladı. Zaman zaman tabancasını yaralı adamın kafasına doğrultup, "Seni hemen öldürmeyeceğim" diye bağırdı. Kanlar içinde yerde yatan Erol Karagözoğlu "Ölüyorum, ne olur ambulans çağırın, hemen gelsin" diye bağırmaya başladı. Olay yerine gelen ekipler saldırganı ve ağabeyini gözaltına alındı.

SON İSTEĞİ SU OLDU
Yaralı halde çok kan kaybeden Erol Karagözoğlu, ambulansın gelmesi için yalvardı. Yaklaşık 15 dakika ambulansın gelmesini bekleyen yaralı bir ara "bir yudum su" diye inledi. Yaralıya küçük pet şişeyle su getirildi. Polisler de yaralının ayaklarının altına tabure koydu. Daha sonra Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılan ve ameliyata alınan Erol Karagözoğlu gece yarısı hayatını kaybetti. Gözaltına alınan saldırgan Recai Kazancı'nın susma hakkını kullandığı ve ifade vermediği belirtildi. Kazancı'nın ağabeyi Ahmet Kazancı ise serbest bırakıldı.
Haberin fotoğrafları