kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 18 Ağustos 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

İlişkiyi 7 senede bir yenilemek lazım!

İLİŞKİLİ HABERLER
İlişkiyi 7 senede bir yenilemek lazım!
* Ailenize yeterince zaman ayırabiliyor musunuz? Hayır! Benim en büyük sıkıntım bu... Dört çocuğuma ayrı ayrı zaman ayıramıyorum. En büyük hatam, onları hep beraber bir yerlere götürmem. Çocuklarla seyahat ettiğiniz zaman beraber oynuyor ve sizi aralarına almıyorlar.

* En çok kim şikayetçi bu yoğunluğunuzdan? Eşim Lisa şikayetçi... Lisa diyor ki; "Hayatta hakikaten dediklerini yaparsan, bu kadar çok çalışmazsın. Hayatın zevkini de çakırmalısın" Ben de Lisa'ya diyorum ki: "Benim için çalışmak hayatı zevkli kılıyor."

* Eşinizden bahsederken gözleriniz parlıyor, aşk evliliği yaptığınız aşikar... Evet, aşık olarak evlendik. Babam ve kayınpederim tanışıyorlardı, onlar tanıştırdı ama biz birbirimize aşık olduk. Hayatta en çok sevdiğim ve beni en çok eleştiren insandır Lisa.

* Aşkınız hala devam ediyor mu? Ediyor. Aslında bence, bir insana aşık olduğun zaman ilişkiyi 7 senede bir yenilemek gerekiyor. Evlendikten sonra eşin bir tarafa gitmek istiyor. Kadın da erkek de aynı kalmak istemiyor, iki gemi gibi ayrılmaya başlıyorlar. Biz Lisa ile 23 senedir evliyiz ama herhalde bu süre içinde ben üç veya dört kadınla evlendim aslında.