kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 18 Ağustos 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Emre Altuğ, Dormen Tiyatrosu’nda sahnelenen ‘Bir Kış Öyküsü’ adlı müzikalde usta tiyatrocularla rol paylaştı. ‘Asansör’, ‘Neredesin Firuze’ gibi filmlerde ‘Kedi’, ‘Tatlı Hayat’ ‘Lise Defteri’ ve ‘Sensiz Olmuyor’ gibi gibi dizilerde oynadı.

Çağla İle Aramızda Kıskançlık Olmaz

* Çağla Şikel ile evliliğiniz hayranlarınızla aranızı açar mı? Zannetmiyorum. Benim gördüğüm kadarıyla herkes mutlu, memnun. Çünkü artık bu noktadan sonra boyut değiştirmesi gereken bir ilişki haline gelmişti.
* Dışarıda dolaşırken, ikinizden birine daha çok ilgi gösterildiğinde birbirinizi kıskanıyor musunuz? Hayır, hiç öyle şey olur mu? Karşılaştığım herkesten hem sevgi hem de saygı görüyorum ki ben galiba bunu daha çok önemsiyorum. Çağla da öyle bir sevgi oluşturmuş kamuoyunda. Ona da çok saygılı yaklaşıyorlar.
* Sizin de Çağla Şıkel'in de geçmişte kalan beraberlikleriniz oldu. Bu durum aranızda kıskançlık yarattı mı hiç? Gençken yaşadık bu tür kıskançlıkları, çocukken... Artık bunlar bizim için anlamsız, yıpratıcı şeyler olur. Nasıl ki onun benim önceki hayatıma saygı duyması gerekiyorsa, benim de onun hayatına saygı duymam gerekiyor. Başka türlü uzun vadeli bir döneme adım atamazsınız.
Haberin fotoğrafları