kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 18 Ağustos 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Haluk'un kucağına oturduğum an ben orada aşkımı hissettim

* Geçen hafta bir konserde eşiniz Haluk Bey'in kucağında bir fotoğrafınız yansıdı gazetelere... Yerimize biri oturmuş. Ayakta kalmamak adına oturdum. Ama bu bir sevgi, bağımlılık aşk görüntüsü tabii ki.

* Bir ömür boyu inanır mısınız aşka? İnsana birtakım hareketleri yaptıran aşktır. Orada da tabii ki aşk var. Aşka ve sevginin insanın büyüttüğüne, geliştirdiğine inanıyorum. Aşk bana geçici körlük gibi geliyor. Sevgi daha derinlere inip tenine, bedenine, ruhuna nüfuz ediyor. O yüzden ben daha çok sevginin varlığına inanıyorum. Aşk çabuk bitermiş gibi geliyor ama bazen kendini hatırlatıyor. Mesela kucak kucağa oturduğumuz an... Ben orada aşkımı hissettim.

HALUK İNSAN SARRAFIDIR
* Sevgi, aşk güzel ama ara sıra tartışmalarınız oluyor mu Haluk Bey'le? Olmaz mı... Onun benim eşim olmasına gerek yok ki, arkadaşımla da ters düşebilirim. Ama ben hep mülayim geçişler yaparım. Ne benim ne onun açısından diretmek hayatımızda çok barındırdığımız bir şey değil. Sadece 'şöyle olsa daha iyi olur'u karşılıklı konuşuruz. Çünkü onun tecrübesinden de faydalanmak isterim. Haluk, mesleğinden dolayı daha bir insan sarrafı. Ben aşk şarkıları söylüyorum ya, tehlikeyi çok fazla sezemiyorum. Haluk daha iyidir bu konuda.

* Nazlı sizi babasından kıskanıyor mu? Daha o yaşta değil. 3-4 yaşında başlar o duygular. Hatta ileride beni beğenmeyecek. İkisi bir yerlere gidecekler. Ben babası ile böyle diyalogda olmasını çok isterim. Çünkü; babası çok doğru bir insan.

* Nazlı'ya kardeş düşünüyor musunuz? Bu fikir, geçirdiğim kötü bir hamilelikten sonra çok zor geliyor. Şimdi düşündüğüm zaman ikinci çocuğa aynı emeği verebilir miyim, bu beni korkutuyor. Bir de aynı rahatsızlığa yakalanma riskim var...