kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 14 Ağustos 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Cinnet geçiren baba dehşet saçtı

Yeni Haber
Kilis'te cinnet geçiren baba 4 çocuğunu ve eşini silahla vurup öldürürken, aynı silahla kendini de vurarak intihar etti.

Olay İsmet Paşa Mahallesi Mutlu Sokak 36 numaralı yerde saat 5.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Devlet Su İşleri'nde çalışan Ökkeş Çelebi'nin(40), 6 aydır ailevi problemler yaşadığı, son zamanlarda psikolojisinin iyice bozulduğu, konuşmasında dahi değişikler olduğu belirtildi. Olay gecesi eşiyle sabaha kadar tartıştığı kaydedilen Çelebi, önce küçük kızı Sevilay'ı(3) ve eşi Zübeyde'yi(35) vurdu.

Küçük kız hemen hayatını kaybederken yaralanan anne diğer odada bulunan çocuklarının üzerine kapanarak onları korumak istedi. Cinnet geçiren Çelebi, eşi ve çocukları Ahmet(12), Meryem(14) ile Şaziye'ye (8) kurşun yağdırırken, silahtaki son kurşunu da kendisine sıkarak intihar etti.

Çelebi'nin üst komşusu, silah sesini duyduğunda hemen aşağıya indiğini ve Çelebi'yi elinde silahla gördüğünü belirterek, "Beni görünce, 'Defol git buradan. Seni de öldürürüm. Bana iftira attılar' dedi. Ben de polisi aradım ve durumu bildirdim. Polis geldiğinde 6 kişinin cesediyle karşılaştık" diye konuştu.

Polis, olay yerinde geniş güvenlik önlemleri alırken, ailenin yakınları sinir krizleri geçirdi. Kilis Emniyet Müdürü Süleyman Nuri Özhan, olay yerinde konuyla ilgili bilgi alırken, Ökkeş Çelebi'nin cinnet geçirdiğini eşini ve 4 çocuğunu öldürdükten sonra da intihar ettiğini söyledi.

Komşuları, Ökkeş Çelebi'nin Devlet Su İşleri'nde çalıştığını ve çevresinde sevilen biri olduğunu, böyle bir şeyi yapmasına anlam veremediklerini söylediler. Kilis Cumhuriyet Başsavcısı Bülent Bingöl'ün incelemesinin ardından cesetler Kilis Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

(CİHAN)