kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 14 Ağustos 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Tarkan'ın belalısı!

Yeni Haber
Azeri şarkıcı Zarema, Tarkan'a olan aşkını abarttı. Tarkan'a yakın olmak için her fırsatı değerlendiren seksi şarkıcı, şimdi de Megastar'ın Bebek'teki evinin yanındaki evi satın alıp ona komşu oldu.

*ZAREMA FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

PEŞİNDEYİM TARKAN!

Azeri şarkıcı Zarema, Tarkan aşkını abarttı! Megastar'ın gönlünü çalmak için her yolu deneyen Zarema, bu kez Tarkan'ın Bebek'teki evine komşu oldu!...

YAKASINI BIRAKMIYOR

Adı Tarkan'la aşk dedikodularına karışan Azeri şarkıcı Zarema'nın aslında Megastar'ın iflah olmaz bir fanatiği olduğu ortaya çıktı! Tarkan'la verdiği Bakü konserinde; zorla ünlü şarkıcının kulisine giren Zarema, hatta uçak dönüş biletini bile Tarkan'ın yan koltuğundan almıştı!

MEGASTAR'I ÇILDIRTTI

Bulduğu her fırsatta Megastar'la konuşmaya çalışan Zarema, ünlü şarkıcıyı canından bezdirdi. Tarkan'la aşk yaşadığını uluorta söyleyerek Megastar'ı çıldırtan seksi şarkıcı, Tarkan ısrarının dozunu iyiden iyiye kaçırdı. Zarema, şimdi de Tarkan'a komşu oldu!

EVİNE GİDEMEZ OLDU

Megastar'ın Bebek'teki villasının yakınında didik didik ev arayan Zarema, sonunda amacına ulaştı. Ünlü şarkıcı, Tarkan'ın villasının hemen yanındaki bir villayı kiraladı. Ancak söylenenlere göre; Megastar bunu duyunca çok sevdiği evine gitmez oldu!..

MEGASTAR'IN ÖFKESİ GÜNDEN GÜNE ARTIYOR

Zarema'nın ilgisinden sıkılan Tarkan, "Bana bu konuyu açmayın" diyerek şarkıcıya olan öfkesini dile getirmişti.

SAKLAMBAÇ