kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 14 Ağustos 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

'Yalan' dediği pek çok olay sonradan 'doğru' çıktı

* Ece Erken, yıllar önce Mahsun Kırmızıgül ile birliktelik yaşadı. Hatta bu ilişkiden bir de çocuk aldırdığı söylendi. Erken bu durumu ve ilişkiyi her fırsatta yalanladı ama Mahsun Kırmızıgül ve onun yakın çevresi bu ilişkinin doğruluğunu dile getirmekten çekinmedi.

* Eşiyle beş yıllık bir ilişki yaşadıktan sonra evlenen Ece Erken, Öztarhan Ailesi'nde gelin olarak istenmemişti. Çiftin evlilikleri; daha ilk günden sorun yaşandığını ortaya koymuş ve Tuncer Bey'in babası düğüne katılmamıştı. Ama bu durum da Erken tarafından 'kayınpederinin rahatsızlığı nedeniyle' düğüne katılamadığı şekliyle yorumlanmıştı.

*FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

BİR AY ÖNCE EVDEN KOVULDU
*
Atı aydır evliliğinin 'son derece kötü' gittiği söylenen Ece Erken, evlerinin tadilatının uzaması nedeniyle de bir türlü evine yerleşememişti. Çiftin arasında yaşanan kavgaların artması da, bu evin tadilatının uzamasına neden oldu. Bu arada Erken, eşi tarafından evden kovuldu. Bu yüzden son bir aydır annesi Nurhan Serpici ile Maslak Ayazağa'daki Oyak Evleri'nde yaşıyordu. Ancak; bu durum birkaç gün önce kendisine sorulduğunda, "Aramız gayet iyi" yanıtını vererek, gerçeği inkar etmişti.

* Tuncer Öztarhan ile beş yıllık ilişkisini, evlenmeden üç ay önce noktalayan Ece Erken, bu dönemde Nedim Keçeli ile birlikte oldu. Birlikteliği önceleri yalanlamadı. Ama Tuncer Öztarhan ile yeniden barışınca Keçeli ile ilişkisini de kabul etmemişti.