kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 14 Ağustos 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Ece Erken ile Tuncer Öztarhan, 1 Eylül 2007'de görkemli bir düğünle evlendi. Dayak olayının haber olma tarihi ise 21 Ekim 2007'ydi.

İnkar ettiği dayak haberi boşanma davasının delili

MAGAZİN SERVİSİ
Eşi Tuncer Öztarhan'dan 'dayak yediği' için boşanma talebiyle mahkemeye başvuran Ece Erken; ekim ayında SABAH'ta çıkan 'Uçakta eşinden dayak yedi' haberini delil gösterdi. Erken, bu haberi yalanlamıştı!..
Genç işadamı Tuncer Öztarhan ile geçtiğimiz yıl hayatını birleştiren sunucu Ece Erken'in evliliği bitiyor! Erken, avukatı Aydın Kurban aracılığı ile açtığı boşanma davasında, eşini kendisine dayak atmakla ve kötü alışkanlıkları olmakla suçladı. Ece Erken, Tuncer Öztarhan'dan boşanma karşılığında 1.5 milyon YTL maddi ve 500 bin YTL manevi tazminat, ayrıca aylık 15 bin YTL de nafaka talep etti. Erken; boşanma dilekçesinde, geçen yıl Paris seyahati dönüşü uçakta eşinden dayak yediğini ve sonrasında bu durumun devam ettiğini, uçaktaki dayak olayına uçak personelinin de şahit olduğunu belirtti. Geçtiğimiz ekim ayında yaşanan dayak olayı, SABAH Gazetesi'nde yayımlandığı zaman, ünlü sunucu haberi yalanlamış ve gözyaşları içinde eşiyle arasında herhangi bir tartışma yaşanmadığını iddia etmişti!

*FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

MUHABİRİ ŞİKAYET ETMİŞTİ
Haberi yazan muhabiri gazetenin 'ombudsman'ı Yavuz Baydar'a şikayet eden Erken; boşanma davası dilekçesinde verdiği ifade ile 'kendi kendini yalanlamış' oldu. Eşiyle arasının bir süredir kötü olduğu ve eşi tarafından evinden kovulduğu için annesi Nurhan Serpici'nin evine taşındığı konuşulan Ece Erken, bir hafta önce bu iddialara şöyle karşı çıkmıştı: "Bunlar tamamen uydurma. Aramız çok iyi. Hatta çocuk yapmayı bile düşünüyoruz. Yeni evimizin tadilatını yaptırıyoruz. Tuncer beni ustalarla muhatap etmemek için anneme yolladı, o da ustaların başında. Bir an önce yeni evimize geçmek istiyoruz. Süper bir ev yaptırıyoruz. Hollywood starlarının evi gibi olacak..."

KARTLAR GİTTİ!
Evliliği boyunca eşine ait Porche'yi kullanan Erken'in altından bu otomobili alan Tuncer Öztarhan, eşinin kullandığı ek kredi kartlarını da kapattırdı. Ayrılığın en büyük nedeninin; çiftin yaşadığı kıskançlık kavgalarının yanı sıra, Ece Erken'in maddiyatçı tavırları olduğu söyleniyor. Erken'in sürekli olarak eşine "Ben senin yüzünden mesleğimi bıraktım. Benim geleceğimi garanti altına almam lazım" dediği ve eşinden para istediği konuşuluyor.
Haberin fotoğrafları