kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 14 Ağustos 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Keremcem atv'de yayınlanan 'Elif' adlı dizide Yasemin Allen ile kamera karşısına geçiyor. Dizinin bugünkü bölümünün detayları TV sayfasında.

Kişisel ilişkilere soru işaretiyle bakmak çok hastalıklı bir şey

* Bugüne kadar sizi hep kibarlığınızla tanıdık. Bu gerçek haliniz mi? Özel hayatınızda kız arkadaşınızla bağırış çağırış kavga etmez misiniz?
Beni sadece çok sevdiklerim bağırtabilir. Çünkü kızdığım zaman yapacağım hareket susmak ve kapıyı çekip gitmektir. Ama sevdiğim birine kızdığımda "İyi" deyip gidemem. Bağırarak da olsa o olayı çözmek isterim. Hele aşık olduğum kadınsa söz konusu kişi, olayı çözümsüz bırakıp gidemem, değerlidir benim için çünkü.

*KEREMCEM FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

* En çok neye sinirlenirsiniz?
İlişki içinde benim istemediğim bir durum varsa ve buna açıklama yapılamıyorsa bu beni çıldırtıyor. "Neden?" diye sorduğumda "Çünkü öyle!" cevabı aldığımda deliriyorum.

HOŞGÖRÜ ÇOK CAZİP DEĞİL
* Gururlu ve kendini geri çeken kadınlar mı yoksa hoşgörüsünden emin olduğunuz kadınlar mı size cazip gelir?
Hoşgörüsünden emin olduğum kadın her an orada duran kadındır zaten. Cazip olan o değil. Karşınızdaki insanın kendi fikri, kendi kararları ve onları savunacak cesareti ve aklı olmalı.

* Sürpriz yapmayı çok sevdiğinizi söylemişsiniz. Bugüne kadar yaptığınız en anlamlı sürpriz neydi?
En severek yaptığım sürpriz, ona şarkı yapmaktı. Pahalı ya da büyük bir hediye değil. Öyle hediyeler duyguları ve emeği yansıtmıyor bana göre. Eğer yalan değilse, o da çok mutlu olduğunu söylemişti.

* Kaybetme korkusu yaşamanın, aşkı tetiklediğini söylemişsiniz. Sizin gibi yakışıklı bir erkek kaybetme korkusunu yaşayabiliyor mu? Aşk bence içinde tam sahip olamama duygusunu da barındırıyor. Sahip olduğunuz ve size sonsuz bir aşkla bağlandığına inandığınız birine aşık olabileceğinizi sanmıyorum. Hep elimden kaçmak üzereymiş gibi hissettiğim zamanlarda aşık oldum. Tabii bu, kaybetme korkusu insanı aşık eder demek değil. Sadece tetiklediğine inanıyorum.

EVLİLİK FİKRİNE UZAK DEĞİLİM
* Ünlü ve popüler bir erkek olarak, hiç kadınlar tarafından kullanıldığınızı hissettiniz mi?
Ün ya da popülerlik benim bir parçam, kabul etmek zorundayım. Ayrıca kişisel ilişkilerde herkese soru işaretleriyle bakamam ki, çok hastalıklı bir şey bu. Beraber gözükme sevdası ise bahsettiğiniz; o mutlaka hissediliyor. Bu türün örneklerini de çok gördüm ama hayatıma girmelerine izin vermedim. Ya da ben öyle sanıyorum.

* Aradığınızı bulduğunuzu hissettiğinizde evlenir misiniz?
Evlilik fikrine uzak biri değilim. Ama aşk evliliği olabilmesi için doğru kişiyi bulmak lazım. Evlenmiş olmak için evlenmek pek hoş bir şey olmasa gerek.