kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 13 Ağustos 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

İngilizlere göre 2 yılda 69 ölüm 21 tecavüz oldu

DIŞ HABERLER
Vatandaşlarının karıştığı suçları derleyen İngiltere Dışişleri'nin Türkiye'ye gelen İngilizlerle ilgili verdiği rakamlar herkesi şaşırttı..
İngiliz Dışişleri Bakanlığı, İngiliz halkının alkol tüketimi ve bunun sonuçlarına ilişkin detaylı bir rapor yayınladı. İngilizlerin gittiği 15 ülkeyi ve burada karıştıkları suçları derleyen Bakanlığa göre, geçen yıl Türkiye'ye tatile gelen İngilizlerin 34'ü tutuklandı, 137'si hastanelik oldu. Raporda, 69 İngiliz'in de öldüğü kaydedildi. Uzmanların abartılı bulduğu rapora göre, İngiliz kadınlar en fazla İspanya'da tecavüze uğruyor. Geçen yıl 29 kadına saldırıldığını belirten Bakanlık, Yunanistan'ın ardından 21 tecavüzle Türkiye'nin 3'üncü sırada yer aldığına dikkat çekti. Geçen yıl aşırı alkolden 4 bin 603 İngiliz'in tutuklandığı da kaydedildi.

UYGUN GİYİNİN, ALKOLE DİKKAT
"Yurtdışındaki İngilizlerin Davranışları" adlı raporda, kadınların gittikleri ülkelere uygun giyinmeleri ve geleneklerine dikkat etmeleri gerektiği belirtildi. Raporda, "Tecavüzler özellikle alkole ilaç katılarak gerçekleştirilmiştir" denildi.
Haberin fotoğrafları