kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 9 Ağustos 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Semih Şentürk

Telekom'a stadyum yetmedi 4 büyüğün formasını da alıyor

Galatasaray stadının isim hakkını alan Türk Telekom, 4 büyüklerin ana sponsoru olmak için görüşüyor. Fenerbahçe formasının göğüs kısmında Telekom, kolunda Avea olacak..
Türk Telekom'un Galatasaray'ın Seyrantepe'de inşaatı süren, 2009-2010 futbol sezonuna yetiştirilmesi planlanan stadının isim haklarını 10 yıllığına satın almasının yankıları sürüyor. Fakat Türk Telekom'un futbol takım sponsorluklarına olan ilgisinin sadece Galatasaray'la kalmadığı, "4 Büyük şeklinde" nitelendirilen, Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'a da sponsorluk antlaşmaları imzalamak üzere olduğu öğrenildi. Grup şirketlerinden Avea'nın halen takımlarla 2009 sezon sonuna kadar forma reklam hakkı sürüyor.

BJK GERİDEN GELİYOR
Telekom böylece deyim yerindeyse futbol takımlarının forma sponsorluklarını tam anlamıyla hakim olmuş olacak. Takım formalarında göğüs ve kol olmak üzere 2 adet sponsorluk antlaşması yapılıyor. Türk Telekom bünyesinde bulunan Avea ve TTNet ile takımların hem göğüs hem de kol reklamlarını almak istediği, takımlarla antlaşmalarda sona gelindiği kaydedildi. Ulaşılan bilgilere göre 4 Büyükler'in göğüs ve kol reklamlarında farklı kombinasyonlarla şirket isimleri verilecek. Örneğin Galatasaray'ın göğüs bölgesinde Avea reklamı gözükürken, Fenerbahçe'nin kol kısmında Avea yazısı olacak. Beşiktaş cephesinde de durum pek farklı değil. Telekom, Kara Kartallar da ana sponsoru olmak için çabalıyor. Ancak görüşmeler pek hızlı sürmüyor. Telekom'un Trabzonspor'la da masaya oturduğu, ana sponsor olmak için görüşmelerin devam ettiği vurgulanıyor. A Milli Takımda ise TTNet yazısının görüleceği ifade ediliyor.
Haberin fotoğrafları