kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 9 Ağustos 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
AZİZ YILDIRIM

Pazarlık yapmam

DENİZ DERİNSU
Fenerbahçe Başkanı Yıldırım, "Kezman için bu sezon 500 bin euro verelim. Sezon sonu 4 milyona tamamlarız" diyen PSG'ye, "Pazarlık yok. 5 milyonu getirin, alın" yanıtını verdi ..
Fenerbahçe, yabancı transferi konusunda sıkıntı yaşasa da, bu durumdan yararlanmak isteyen Paris Saint Germain'e taviz vermiyor. Fransız kulübü ile Fenerbahçe yönetimi arasında Kezman için yapılan görüşmelerde, PSG yönetimi Sırp yıldızı kiralama yoluyla kadrosuna katma konusunda ısrar etti. Bunun için de Kezman'a ödeyeceği paranın yanısıra F.Bahçe'ye de yıllık 500 bin euro önerdi. Sarı-lacivertliler ise bu oyuncuyu bonservisiyle satma konusunda ısrarcı oldu ve bir an önce kurtulmaları gereken Kezman için 5 milyon euro istedi.

BİZ ÖDEYİP ALIYORUZ
Bunun üzerine PSG, "Bu yıl 500 bin euro verip kiralayalım. Gelecek sezonun sonunda 4 milyona tamamlar bonservisini alırız" önerisiyle geldi. Ancak başkan Yıldırım, "Bu teklifi kabul edemeyiz. Biz F.Bahçe olarak yıllardır transfer yaparken tıkır tıkır ödemeleri yapıyoruz. Herkesten de aynı şeyi bekliyoruz. Kezman'ı almak isteyen parasını getirir ve alır" diyerek 5 milyon euroluk bonservis bedelinde ısrar etti; Fransızların son önerisini de kesin bir dille geri çevirdi. Bu şartlar altında da görüşmeler çıkmaza girdi.

FARKI SEN ÖDE MATEJA
Anlaşma çıkmayınca, gelişmeleri yakından takip eden Kezman'ın, pazarlığın 4 ve 5 milyon euro arasında yapıldığı dönemde yönetime "Anlayış gösterin" mesajı yolladığı öğrenildi. Ancak başkan Yıldırım'ın bunu da, "Kulübümüze maliyetini biliyorsun. İstediğimiz para normal. Eğer çok gitmek istiyorsan, aradaki 1 milyon euroluk farkı sen ver, bu iş bitsin" diyerek geri çevirdiği bildirildi. Kezman konusunda anlaşma olmayınca F.Bahçe'nin yeni yabancısı da gecikmiş oldu. Kanarya, Partizan maçları öncesinde UEFA'ya mevcut kadrosunu bildirmek zorunda kaldı.
Haberin fotoğrafları