kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 9 Ağustos 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Yeni moda; sağlıklı rejim yapmak

Tülin Kentmen
Rejim yapmak her daim TülIN! Ancak her şey gibi rejimler de yenileniyor! İşte karşınızda size 'Rejim yapmak hiç bu kadar kolay olmamıştı' dedirtecek, hayatınızı kolaylaştıracak yeni bir sistem: Bodywatchers. Bu sistemin uygulayıcıları ve 'Moms' for Bodywatchers'ın (MFB) sahipleriyle konuştum ve bu yeni moda rejimi sizler için öğrendim...

* Sistem nasıl işliyor? Müşteri her acıktığında sizi mi arıyor?
Joyce Israel:
MFB programına yeni katılmak isteyen kişilerle konuşup; genel sağlık durumları, yaşam ve yeme alışkanlıkları ile ilgili bilgiler alıyoruz. Bütün bunları değerlendirip, besin değerlerine göre, kalori hesabına benzer şekilde kişinin 'body puanı' belirleniyor. Kilosu çok olan kişinin bodypuan hakkı da daha çok oluyor. MFB sistemi birçok diyet sisteminin aksine yemek üzerine kurulu! Temel olarak besinlerin içerdiği yağ, kalori ve posa oranı göz önünde bulundurularak tüm yiyeceklere bir bodypuan veriliyor.
Linda Günyü: MFB olarak, bir günlük yiyecek tüketiminin yüzde 75'ini karşılıyoruz. Tüm yemekler taze ve günlük olarak, kişinin ev veya işyeri adresine teslim ediliyor. Haftalık paketlerimiz; mönü ve bir tanıtım broşürü ile birlikte gönderiliyor. Böylece katılan kişiye pratik öneriler de sunuyoruz.

YİYEREK KİLO VERİN
* Müşterilerinize ne vaat ediyorsunuz?
J.I.:
Bu programı uygulayanlara; taptaze, tamamen doğal ve katkısız yiyecekler ile hiç sıkılmadan kilo kaybı vaat ediyoruz! Hijyenik ve profesyonel bir mutfakta, kaliteli malzemelerle hazırlanmış, doğru şekilde pişirilmiş, porsiyonlanmış ve paketlenmiş yiyecekler sunuyoruz. MFB programına katılan hiç kimse bugüne kadar yiyecek miktarının az geldiğini söylemedi.
L.G.: Başta 'Bunları yiyerek nasıl kilo kaybederiz' diye düşünüyorlar ama haftanın sonunda kilo kaybettiklerini görünce şaşırıyorlar.

* Mönüyü neye göre hazırlıyorsunuz?
L.G.:
Haftalık mönüleri mevsim ve müşterilerimizden gelen tepkilerle oluşturuyoruz.

* En gözde mönü veya diyet yemekleri hangileri?
L.G.:
Özellikle düşük yağ oranı ve düşük kalori oranı içeren biscotti ve cheesecake'lerimiz herkesin gözdesi haline geldi. Haftalık MFB paket programına bu ürünler dahil olmayan kişiler de misafirlerine ikram etmek için alıyorlar. Birçok tatlımız da diyabetik diyete uygun olduğu için tercih ediliyor.
J.I.: Sıcak ve soğuk çorbalarımız çok popüler. MFB programında insanlar hem sağlıklı hem de çok çeşitli yemek yiyerek sıkılmadan kilo kaybediyor. Program karbonhidratlı yiyecekler içerdiği için de bizlere çok uygun!

* Bu yöntem kime hitap ediyor?
L.G.:
Bu yöntem sağlıklı beslenmek isteyen herkese hitap ediyor. Kilo sorunu olmayan ancak işyerinde dışarıdan sağlıksız beslenen kimselerin de ilgisini çekiyor. Tabii sağlık ve kilo sorunu olanların da...
Bilgi için: www.bodywatchers.net. Tel: 0212 360 25 57
Haberin fotoğrafları