kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 26 Temmuz 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Yaşam kılavuzu

12.07.2008
Seksi bukleler için
Bakımlı, parlak ve seksi buklelere hangi kadın sahip olmak istemez ki! Kadınların görünümlerinde en önemli ve en etkileyici silahlarından biri ışıl ışıl parıldayan ve formunu hiç kaybetmeyen göz alıcı bukleleridir. Her yazın modası olan havalı ve esnek buklelere sahip olmak için kuaförde uzun saatler geçirmenize gerek yok. John Frieda Frizz Ease Dream Curls adlı sprey evde ve tatilde fazla zaman harcamadan saçlarınızda hoş dalgalar oluşturabilmenize olanak sağlıyor. Bu ürün magnezyum ile zenginleştirilmiş alkolsüz içeriği ile yağlı, yapışkan bir his bırakmadan ve saç teline hasar vermeden esnek dalgalar sağlamaya yardımcı oluyor. Spreyi nemli saçınıza, köklerden uçlara doğru eşit şekilde yayarak uygulamanız yeterli. Bukleleri tutamlar halinde, ellerinizin yardımı ile şekillendirebilirsiniz. Saçınızı kurumaya bırakın veya vigo yardımı ile kurutun. Bu pratik ürünün fiyatı ise 24 YTL.

Sörf tutkunlarının buluşma noktası

Dünyanın dört bir yanından gelen sörfçüler Çeşme Alaçatı'da denizin ve rüzgârın keyfini çıkarıyor. Gerek coğrafi konumu gerekse bu spor için tasarlanmış tesisleriyle Alaçatı gerçek bir sörf cenneti. Alaçatı'da yeni bir tesis daha açıldı. MYGA Surf City, yaz boyunca sörf yarışlarına ve aktivitelere ev sahipliği yapacak. 4 bin metrekareye varan yeşil bir alanda kurulan tesis, modern mimarisi, modern sörf malzemeleri, geniş kumsalı, teknik donanımı ve tecrübeli ekibi ile dikkat çekiyor. Burada 10-16 Ağustos arasında gerçekleşecek olan PWA Dünya Sörf Şampiyonası kaçırılmaması gereken aktivitelerden biri.

Su oyunlarıyla serinleyin
Büyükçekmece Su Oyunları Eğlence Merkezi olarak dokuz yıldır hizmet veren Aqua Marine, eğlenceleri ve aktiviteleri ile açıldığı günden beri İstanbullulara güney sahillerini aratmıyor. 3 bin kişi ağırlayacak kapasiteye sahip olan tesiste, büyük havuzlar, dalga havuzu, çocuk havuzları ile kaydırakların havuzları bulunuyor. İstanbul'da günübirlik eğlenceli bir tatil olanağı sağlayan Aqua Marine'e, Taksim, Beşiktaş, Mecidiyeköy, Kocamustafa Paşa, Bakırköy, Zeytinburnu, Bahçelievler, Gaziosmanpaşa, Bağcılar, Alibeyköy ve Halkalı semtlerinden servisler her sabah 09:15 ile 10:15 arasında kalkıyor. Akşamları da 17.30 ile 18.00 arasında dönüş ücretsiz olarak yapılıyor. Tel: (0212) 882 28 20

Farklı tasarımlar
Son teknolojiyle donatılan saatler artık farklı tasarımlarıyla da göze çarpıyor. Türkiye Distribütörü Aydın Saat olan Seiko'nun 11 yıl sonra yeni bir çizgiyle tüketicinin karşısına çıkan Arctura koleksiyonu da tasarımıyla dikkat çekiyor. Yay konseptine dayalı bir tasarımı olan bu koleksiyonda, kavisler ve yuvarlaklar vurgulanıyor. Paslanmaz çelik kasalı ve bilezikli bu saatlerin camı ise safir. 100 metre su geçirmezlik özelliği de var.
Haberin fotoğrafları