kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 25 Temmuz 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Max Mosley

'Seks fotoğrafları özel hayatı ihlal'

DIŞ HABERLER
IAF Başkanı Mosley, sado mazoşist fotoğraflarını yayımlayan gazeteye açtığı davayı kazandı. Gazete, 60 bin sterlin tazminat ödeyecek..
Uluslararası Motor Sporları Federasyonu (IAF) Başkanı Max Mosley, bir grup fahişeyle birlikte yaptığı sado mazoşist grup seks fotoğraflarını yayınmlayan İngiliz News Of The World gazetesine "özel hayatımı ihlal ediyorlar" diye açtığı davayı kazandı. İngiltere'nin başkenti Londra'da görülen davada mahkeme gazetenin Mosley'ye 60 bin İngiliz sterlini tazminat ödemesine karar verdi. Mosley duruşmada, grup seks partisinde Nazi kıyafetleri giyildiğini kabul etmiş, "Ancak bunlar hiçbir zaman Nazi yanlısı düşüncenin temsili olarak kullanılmadı ya da benim tüm bunları yaşarken aklıma Naziler gibi olmak gelmedi" demişti.

'YÜKSEK DOZU SEVERİM'
Eşinin fetişist duygularından haberdar olmadığını ifade eden Mosley, "Benim özel hayatımı çok çarpık bir şekilde yansıttılar" diye konuşmuştu. Sado mazoşizm de yüksek dozda şiddeti sevdiğini ancak katılımcılarda tehlikeli ve yaralanmalara yol açacak bir risk oluşturmadığını da söylemişti. 68 yaşındaki Mosley 1930'ların İngilteresi'nde Nazi sempatizanlığıyla ün salmış faşist İngiliz Ulusal Partisi'nin lideri Sir Oswald Mosley'in oğlu.
Haberin fotoğrafları