kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 25 Temmuz 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Haber turu

33 yaş büyük din öğretmeni ile aşk yaşıyor
İngiltere'nin Cornwall bölgesinde bulunan Goldsithney kasabası, 50 yaşındaki din öğretmeni Clive Richards ile 33 yaş küçük eski öğrencisi Jessica Anderson'ın aşkını konuşuyor. Üç kez evlenen Richards son evliliğini noktalamasından 3 gün sonra 17 yaşındaki sevgilisi ile birlikte yaşamaya başladı. Çift evlilik için ise Anderson'un eylül ayında 18 yaşını doldurmasını bekliyor.
DIŞ HABERLER

Pitbull'dan onu ısırarak kurtuldu
Brezilya'da 11 yaşındaki bir erkek çocuk, kendisine saldıran Pitbull cinsi köpekten, hayvanın ensesini ısırarak kurtuldu. Belo Horizonte kentinde amcasının bahçesinde oynayan 11 yaşındaki Gabriel Almeida'ya Tita adındaki Pitbull cinsi köpek saldırarak kolundan ısırdı. Almeida, Tita'nın ensesine dişlerini geçirmeyi başardı. Tita, bölgedeki işçiler tarafından yakalandı.
AA

Aynı evde 117 kedi bir rakun ve bir tavşan
ABD'nin Iowa eyaletinin Omaha kentinde bir evde 117 kedi, 1 rakun ve 1 tavşan bulundu. Olay, 54 yaşındaki bir kadının kedi maması çalarken polise yakalanması üzerine ortaya çıktı. Hayvanları himaye eden bir kurumun üyeleri, evdeki çoğu hasta olan kediye el koydu. Ancak yerleri dışkıyla kaplanmış evdeki kedilerin bazılarının leşleri bulundu.

Mont Blanc'a çıkan 4 dağcı düşerek öldü
İtalyan kurtarma ekipleri, Mont Blanc'a (Beyaz Dağ) tırmanan 4 dağcının düşerek hayatını kaybettiğini bildirdi. Alpler'in ve Avrupa'nın en yüksek dağı Mont Blanc'da hayatını kaybedenlerin Hollandalı bir baba ile 3 çocuğu olduğunu duyuruldu. Annenin de aileyle dağa tırmandığı, ancak hayatta kalmayı başardığı belirtildi. 4810 metre yükseklikteki Mont Blanc İtalya ile Fransa arasında.