kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 15 Temmuz 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Hikayesi gereği baş aşağı asılmaları gereken Paşhan Yılmazel, Yağmur Atacan ve Alp Kırşan bu sahneleri kolay atlattı. Üç genç oyuncu, indirildikten sonra çabuk toparlandı.

Bu sahnede hile olmaz acımayın vurun!

MERVE YURTYAPAN - MAGAZİN
'Avanak Kuzenler' filminin işkence sahnelerinde yönetmen Oğuzhan Tercan oyuncuların pestilini çıkardı! Tercan, gerçekçi olmaları için oyuncuları uyardı: Bu sahnede hile olmaz acımayın vurun!..
26 Eylül'de gösterime girecek olan 'Avanak Kuzenler'in Çorlu'da çekilen son sahnesinde Yağmur Atacan, Alp Kırşan, Paşhan Yılmazel, Erdal Tosun ve Hakan Bilgin oldukça zor dakikalar geçirdiler. Dakikalarca ayaklarından baş aşağı asılı kalan oyuncuların gözlerine kan toplandı. Önce Yağmur Atacan, Alp Kırşan ve Paşhan Yılmazel'in ayaklarından asılma sahneleri çekildi. Erdal Tosun ile Hakan Bilgin'in asılma sahneleri ise sahne gereği değil gerçekten bir işkence haline geldi. Oyunculara vurması gereken Yağmur Atacan, Alp Kırşan, Paşhan Yılmazel, Fatma Toptaş ve Özlem Savaş, ellerindeki kızılcık sopalarıyla yavaş vurunca çekim defalarca tekrarlanmak zorunda kaldı. Yönetmen Oğuzhan Tercan ile filmin yapımcısı Faruk Aksoy, oyunculara "Acımayın, gerçekten vurun. Böyle bir sahnede film hilesi olmaz" diye bağırdı.
Haberin fotoğrafları