kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 15 Temmuz 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Küresel ısınmadan dolayı zayıfladım

Öner ÖNGÜN/MAGAZİN
Yoğun iş temposu nedeniyle ara verdiği 'Tek Kişilik Dev Kadro' adlı stand-up gösterisine Bodrum'da yeniden başlayan Ata Demirer, esprileriyle izleyenleri kahkahalara boğdu..
'Osmanlı Cumhuriyeti' adlı yeni filminin çekimleri ve sağlık sorunları nedeniyle ara verdiği 'Tek Kişilik Dev Kadro' adlı gösterisine Bodrum'da yeniden start veren Ata Demirer, gösterisinde birbirinden ilginç açıklamalarda bulundu. Bodrum Antik Tiyatro'da gerçekleşen gösterisine Demirer, "Ne kadar zayıflamışım. Küresel ısınmadan dolayı bu hale geldim" diyerek başladı. Demirer, "Ozan Orhon da tedavi oldu ama o midesine kelepçe taktırdı. Benim midede bir sorun yok; problem arka tarafın genişliğinde, buna göre bir kelepçe de yok" sözleriyle izleyenlerini güldürdü. Bir dönem sigorta yaptırmak istediğini de belirten ünlü şovmen, "Bana şişman olduğum için sigorta yapmadılar" dedi.

ERSOY'DA TURBO VAR
Demirer, gösterisinin bir bölümünü Pop Star yarışması hakkındaki esprilerine ayırdı. Demirer, "Popstar değil bence Star Wars, o yeşil kostümler yok mu! Uzaylılar gibi bir durum var, Orhan Gencebay da Jedi (Jeday), usta gibi kıpırdamıyor. Bülent Ersoy'da da bir Kleopatra havası var, o ses tonu ile Sezar'a hitap etse Sezar altına doldurur! Bir Ferrari de bir de Bülent Ersoy da turbo var. Osmantan Erkır da genç Sezen Cumhur Önal havasında, hatta onun bir boy ufağı" esprileriyle herkesi güldürdü.
Haberin fotoğrafları