kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 15 Temmuz 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Aydoğan (sağda) Prens Joachim’e otomobili Kasım 2007’de hediye etmişti.

Danimarka'yı prensin hediyelik otosu karıştırdı

Ebru ERDOĞAN- Sadi TEKELİOĞLU SABAH
İşadamı Aydoğan'ın, Danimarka Prensi'ne sponsorluk karşılığı villa verdiği iddiası Danimarka'yı karıştırdı. Ülke basını "Bir villaya kendini sattı" derken Aydoğan "Sadece otomobil verdim" dedi..
İLİŞKİLİ HABERLER
Danimarka'yı prensin hediyelik otosu karıştırdı
Danimarka, prenslerinin Türkiye'de bir firmadan aldığı sponsorluk nedeniyle karıştı. Antalyalı işadamı Kerim Aydoğan'ın şirketi Aydoğan AŞ tarafından Alanya'da inşa edilen Goldcity Turizm Kompleksi'nden bir villanın sponsorluk karşılığında Danimarka Prensi Joachim Holger Waldemar Christian'a hediye edildiği haberi üzerine ülke basını sarayın lağvedilmesini istedi ve kendini bir otomobil bir villaya sattığını yazdı. Kerim Aydoğan ise "Villa yok sadece özel yapım bir otomobil verdim" dedi. Danimarka'da dün pek çok gazete haberinin manşetinde Danimarka Prensi'nin bir otomobil bir villa karşılığında sponsorluk yaptığı haberleri vardı. Ülke basını, hediyeyi alan prenslerine ateş püskürürken Aydoğan AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Kerim Aydoğan, 300 bin Euro değeri olduğu iddia edilen villanın hediyesinin söz konusu olmadığını söyledi.

'OTOMOBİL HEDİYE ETTİM'
SABAH'ın sorularını yanıtlayan Aydoğan, otomobil yarışçıcı olan Prens Joachim'le sponsorluk anlaşması yaptıklarını, karşılığında BMW marka özel yapım bir otomobili hediye ettiklerini ifade etti. Daha önce prensin otomobilinin üstünde bazı bankalarla şirketlerin reklamlarının yer aldığını anlatan Aydoğan, şunları söyledi: "Zaten olan reklamların yerine artık prensin otomobilinde sadece 'Goldcity' reklamı olacak. Yine ralli takımının giysilerinde de Goldcity logosu bulunacak. Anlaşmamız 4 yıl geçerli. Bir Türk şirketinin bunu yapması bence gurur verici. Danimarka basınının haberlerine anlam veremiyorum. Bizim açımızdan reklam oluyor ama prensin üzülmesini istemeyiz."