kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 15 Temmuz 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Yılmaz Erdoğan

Çeşme sokakları doldu

Çok güzel hareketler
BKM'nin genç oyuncularının oynadığı 'Çok Güzel Hareketler Bunlar' Çeşme Cece Bar'da program yapmaya başladı. Sezon boyunca haftada iki gün sahneye çıkan topluluk Çeşmeliler'in de beğenisini kazandı. Öğrencileriyle gurur duyduğunu söyleyen Yılmaz Erdoğan da onları sahnede bir an olsun yalnız bırakmadı.

Yılllar sonra ilk kez geldi
Televizyon sunucusu Murat Başoğlu eşi Hande Başoğlu (Bermerk) ile Çeşme'de tatil yapıyor. Son dönemde çeşitli TV projeleri üzerinde çalıştığını söyleyen Başoğlu yıllar sonra ilk kez Çeşme'ye gelebilme fırsatı bulduğunu, eşiyle birlikte eğlenip, dinlendiklerini söyledi.

Ana-oğul el ele
Tıpkı Yılmaz Erdoğan gibi Demet Akbağ da Çeşme tutkunu. Çeşme'de yazlık evi bulunan Akbağ, oğlu Ali ile birlikte Alaçatı sokaklarında dolaşırken çıktı karşımıza. Akbağ yaz sonuna kadar Çeşme'de kalıp, dinleneceğini söyledi.

Bodrumlu Hakan Çeşme'de geziyor
Bodrum'da kebapçı açan ve yaz başından beri Bodrum'da bulunan Hakan Şükür, bir arkadaşının düğününe katılmak için ailesiyle birlikte Çeşme'ye geldi. Şükür gelmişken kalıp, biraz da tatil yaptı. Çeşme'ye ikinci kez geldiğini ve gündüzleri eşi ve çocukları ile birlikte Aya Yorgi Koyu'nda bulunan beach'leri dolaştığını söyledi.

Alaçatı'nın en romantik çifti
Bir dönemin hızlı çapkınlarından İzzet Antebi, tatilini kız arkadaşı ile birlikte baş başa Çeşme'de geçiriyor. Sevgililer, gündüzleri denizin akşamları da Alaçatı sokaklarını keyfini çıkarıyor.
Haberin fotoğrafları