kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 15 Temmuz 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
İbrahim Tatlıses’le sohbet ederken de Gülşen’in eli eteğindeydi.

Gülşen'in mini eteği rüzgara karşı direndi

Alp ARBAK/BODRUM
Bodrum'dan yayınlanan 'İbo Show'a konuk olan Gülşen, rüzgarın azizliğine uğradı. Etekleri uçuşan mini bir elbise ile şova katılan Gülşen, geceyi frikiksiz atlattı..
Pazar akşamlarının yeni eğlencesi 'İbo Show', bu hafta Gülşen, Hakan Altun ve annesi Türk olan İsrailli şarkıcı Yasmin Levy'yi ağırladı. İbrahim Tatlıses'in esprileriyle gülmekten kırıp geçirdiği canlı yayına şeffaf mini bir elbiseyle katılan Gülşen, şarkı söylerken sık sık rüzgarın azizliğine uğradı.

FRİKİK VERMEDEN TAMAMLADI
Sahnedeki kıvrak danslarını rüzgar yüzünden açılan eteğini örtmek için sık sık kesen Gülşen, zor anlar yaşadı. Etkiketi de gözüken eteğinin içine giydiği taytla frikik vermekten kurtulan Gülşen, İbrahim Tatlıses'le şakalaşarak, izleyicilerine keyifli vakit geçirtmeyi de ihmal etmedi. 'İbo Show'un İsrailli konuğu Yasmin Levy ise sesiyle dinleyicileri büyüledi. 10 yaşından beri her gün İbrahim Tatlıses'i dinlediğini ve 'İbo hayranı' olduğunu söyleyen Levy, "İsrail'de İbrahim Tatlıses'i çok seviyoruz" dedi.

YASMİN LEVY İLE İBO DÜETİ
Yahudi dininin gereği olarak perşembe ve cuma günleri sahneye çıkmadığını anlatan Yasmin Levy, daha sonra İbo ile düet yaptı. Geç saatlere kadar süren programın yapıldığı Clup 63'e girebilmek için dışarıda uzun kuyruklar oluştu ve giremeyenler programın sonuna kadar bekledi. n
Haberin fotoğrafları