kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 12 Temmuz 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Günün içinden

Sivasspor, zeminini ısıtacak
GEÇEN sezon birçok maçını buzlu-karlı zeminde oynayan Sivasspor stadının zeminini ısıtmak için yeniliyor. Başkan Mecnun Otyakmaz, "Stadımıza alttan ısıtma sistemi yaptırıyoruz. Bu konuda bir firmayla anlaştık" dedi. Otyakmaz, Sivas'ta kışın çok zorlu ve çetin geçtiğini, olumsuz hava koşullarından futbol maçlarının da etkilendiğini söyleyerek, "4 Eylül Stadı'nda maç yaptırmakta güçlük çekiyoruz. Stadın UEFA kriterlerine uygun hale getirilmesi için çalışıyoruz. Gelecek kış Sivas'ta yeşil bir zeminde maç oynayacağız" diye konuştu.

Kayseri'de yabancı sıkıntısı
KAYSERİSPOR İkinci Başkanı Şahin Akarsu, prensipte anlaştıkları Matias Leonardo Escobar ve Sasa Bjebroviç'e yabancı kontenjanın dolu olması nedeniyle sözleşme imzalatamadıklarını açıkladı. Akarsu, "Avendano ve Iglesias'ı gözden çıkardık. Onları gönderip transferleri bitireceğiz" dedi.

Şamil Sam için itiraz edildi
BOKS Federasyonu, Sinan Şamil Sam'ın İtalyan Paolo Vidoz ile yaptığı Avrupa Şampiyonluğu unvan maçı için Dünya Boks Federasyonu'na itirazda bulundu. Maçta 3 hakem 10-10 beraberlik vermiş, ancak Fransız hakem sonradan puanını 9'a çevirmişti ve maç berabere sonuçlanmıştı. Federasyon Başkanı Caner Doğaneli, kararın bir hafta sonra belli olacağını söyledi.

Teniste iki büyük başarı
MİLLİ tenisçi Marsel İlhan, İsrail'de 6 numaralı seri başı olarak katıldığı, Ramah Hasharon Challenger Turnuvası'nda 3 numaralı seri başı Rus Michail Elgin'i 2-0 yenip finale çıktı. Pemra Özgen de İngiltere'de katıldığı bir turnuvada çiftlerde Portekizli partneri Silva ile Avustralyalı Patterson- Wishink çiftini 2-1 yenip çeyrek finale yükseldi.

Ümit bayanlar kötü başladı
7. AVRUPA Ümit Bayanlar Basketbol Şampiyonası finalleri dün İtalya'da başladı. Türkiye, B Grubu'ndaki ilk maçında Letonya'ya 77-75 yenildi. 28 sayı, 10 ribaunt, 1 asist ve 3 blokla Bahar Çağlar maçın en skorer ismi oldu. Türkiye, ikinci maçını bugün 14.00'te Yunanistan ile yapacak.