kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 12 Temmuz 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Nerdesin be Zico!

DENİZ DERİNSU
Fenerbahçe'de Zico'nun unlu-yumurtalı idmanları mumla aranıyor. Dün havuzdaki çalışmayı duyup sevinen futbolcular askeri disiplin içinde yüzdü..
Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'da sürdüren Fenerbahçe'de Luis Aragones'in müthiş disiplini futbolcuları canından bezdiriyor. Dün akşam idmanının iptal edildiğini havuzda 'rahatlama' çalışması yapılacağını duyan sarı-lacivertli futbolcular önce sevindi. Ancak bu çalışmanın kondüsyoner Carlos Cascallana ve egsersiz uzmanı Eurico Campos yönetiminde oldukça ciddi şekilde yapılması futbolcuları şok etti. Yaklaşık 1 saat süren havuz çalışması sonrası teknik kadroyu havuza atmak için yanlarına çağıran oyuncular Aragones'in "Çıkıp hemen giyinsinler" talimatıyla bir kez daha hayal kırıklığına uğradı. Taktik idmanlarda topu ayağanda biraz fazla tutan oyuncular da İspanyol teknik adamın hışmına uğruyor. Aragones, futbolun basit bir oyun olduğunu her fırsatta tekrarlarken, "Rakibinizden topu almak için pres yapacaksınız. Topu kazandıktan sonra kaleyi gördüğünüzde vuracaksınız. Siz göremiyorsanız, gören bir arkadaşınızı bulacaksınız. Topu ne kadar ayağınızda tutarsanız, hata yapma olasılığınız artar" diyor.

İLK SINAV BUGÜN SWİNDOWN İLE

Bu arada Euro 2008'de milli takımda görev alan Fenerbahçeli oyuncular Avusturya kampına katıldı. Semih, Uğur Boral, Volkan ve Tümer dün akşam yemeğinden sonra Luis Aragones ve teknik kadro ile tanışıp odalarına yerleştiler. Colin Kazım da yarın kampta olacak. Öte yandan Fenerbahçe, kamptaki ilk maçında bugün 19.00'da Swindown Town'la karşılaşacak.
Haberin fotoğrafları