kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 12 Temmuz 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

İlk forma anneme

SABAH'a konuşan Ekrem, "Beşiktaş'ta çıkacağım ilk resmi formamı teriyle Münih'te tedavi gören anneme götüreceğim" dedi..
Beşiktaş'ın Gaziantep'ten transfer ettiği Ekrem Dağ, Avusturya kampının ilk bölümünde en çok dikkat çeken yeni transfer oldu. Biz de Dağ'la futbol hayatını, yaşamını ve hedeflerini konuştuk. Beşiktaş'a imza attığı için hala çok mutlu ve heyecanlı olduğunu belirten Ekrem, "Bütün ailem bu imzaya çok sevindi ve hala da seviniyorlar. Evliyim. İki de kızım var. Özellikle annemin sevinmesine çok mutlu oldum. Evimiz Avusturya'da olmasına rağmen annem Münih'te terapi görüyor. Ciddi boyutta kemik erimesi var. Beşiktaş'ta ilk giydiğim resmi formayı teriyle anneme götüreceğim. Çünkü annemin bugünlere gelmemde çok büyük emeği var. Hepimizdin çok, onun moral ve desteğe ihtiyacı var" diye konuştu. Ekrem, "Hırsın, dinamizmin, çalışkanlığın, inatçılığın Rıza Çalımbay'a benzetiliyor. Ne diyeceksin?" sorusuna ise, "Rıza Çalımbay sembol bir isim ona benzetilmekten onur duyarım. Gücüm olduğu sürece mücadele ederim. Topu kaybettiğimde bile kazanmak için çabalarım. İstikrarlı bir yapım vardır. Bana güvenenleri mutlu edeceğim. Yüzleri gülecek" yanıtını verdi.

BURADA HEDEFLERİN NEDİR?
Tecrübeli futbolcu hedefleriyle ilgili ise şunları söyledi: "Çıtamı yükseltmek için daha çok çalışmam lazım. Çocuk değilim, 27 yaşındayım. Avrupa'yı da gurbetçiliği de futbolun sıkıntılı yüzünü de gördüm. Bu yüzden Beşiktaş'a sıfırdan başlıyormuş gibi start vereceğim. İlk hedefimiz şampiyonluk. Herkes bunu konuşuyor. Ben de bu duyguyu yaşamayı istiyorum."