kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 12 Temmuz 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Hava harekatları ile tanınan Winston, güçlü fiziği ile hücumda durdurulması zor bir oyuncu. ABD'li forvet gelecek sezon smaçları ile G.Saray taraftarını coşturacak bir isim.

Galatasaray'a yıldız yağmuru

Sarı-kırmızılılar, Panathinaikos'un Hırvat pivotu Zizic'in ardından ABD'li forveti Kennedy Winston'ı da aldı. Engin Atsür de Cimbom'a çok yakın..
Galatasaray Cafe Crown transferdeki sessizliğini nihayet bozdu. Sarı-kırmızılılar, Kaya Peker'i Efes Pilsen'e kaptırdıktan sonra, Panathinaikos'un 2.07'lik Hırvat pivotu Andrija Zizic'i renklerine bağlayıp ilk bombayı patlattı. Galatasaray'ın ikinci yıldızı da Panathinaikos'tan geldi: Kennedy Winston... 2.00 metrelik ABD'li forvet delici oyun stili ve atletik yetenekleri ile tanınıyor. 1984 doğumlu Winston, Alabama Üniversitesi'ni bitirdikten sonra Avrupa'nın yolunu tutmuş ve Yunanistan'ın Panionios takımı ile anlaşmıştı. Winston, 2006-07'de maç başına 14.9 sayı, 3.2 ribaund, 2 asists,1.2 top çalma ve 2.3 top kaybı ile oynamış ve takım arkadaşı Stratos Perperoğlu ile Panathinaikos'a transfer olmuştu. ABD'li forvet yeni takımında 35 lig maçında 7.4 sayı, Avrupa Ligi'nde de 19 maçta 5 sayı ortalaması tutturmuştu.

ENGİN ATSÜR'E KİRALIK FORMÜLÜ
Sarı-kırmızılı ekibin bir başka sürprizi de Engin Atsür oldu. Oktay Mahmudi'nin çalıştırdığı Benetton Treviso ile sözleşmesi süren milli basketbolcuyu kiralamak için görüşmeler sürüyor. Ayrıca geçen sezon Mersin'de oynayan Aubrey Reeves de listede. Sarı-kırmızılılar, Reeves'i TC vatandaşlığına geçirip, oynatmayı planlıyor.