kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 12 Temmuz 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Yaptığım o tatili hiç unutmadım

Cosmogirl dergisi yeni sayısında ünlü isimlere tatil anılarını sordu. Hemen hepsi ilk gençlik yıllarındaki yazlık günlerini anımsadı, anlatırken de duygulandı..
Hepsi:
"Ortaokul ve liseyi beraber okuduk. Haliyle tatillerde de hep beraberdik. Yazları ailelerimizle toplanıp Bodrum'a giderdik. Şu an hayranlarımız nasıl bizim şarkılarımızı söylüyorsa, biz de o yıllarda başkalarının şarkılarını söyler dururduk..."

Yonca Evcimik:

"Yaz tatillerim Bodrum'da ailemle geçerdi. 16 yaşımdayken ilk kez ailemden ayrıldım. Profesyonel olarak çalışmaya başladığım yıllardı. İzmir'e, fuara dansçı ablalarım ve koreograflarımızla gittim. Mogamba adında bir kulüp vardı ama yaşım tutmadığı için beni içeri almıyorlardı."

Yaşar:
"Mersin'de Ertur Sitesi'nde yazlığımız vardı. Lisedeyken yaz tatillerini orada geçirirdim. Sahilde çok şarkı yazıp bestelemiş, çalıp söylemiştik. Hâlâ o zamanki şarkılarımı söylüyorum. Bir de Tarsus'un Camlı Yaylası vardır. Orası da benim için çok önemlidir. Kuşu, böceği, avlanmayı, bütün doğayı orada öğrendim."

Keremcem:
"16-17 yaşımdayken yazlarımı geçirdiğim Ege'nin küçük bir balıkçı kasabası olan Güllük'te gitar çalıp şarkı söylerken bu dönemlerin geleceğime damga vuracağını hiç düşünmemiştim. Bütün kışı farklı şehirlerdeki okullarda geçiren arkadaşlarım ve ben, kışın acısını çıkartırcasına bütün gün denizde vakit geçirip sıcak Ege akşamlarında ise ilk romantik dokunuşları yaşıyorduk. Tabii ki duygusal şarkılar eşliğinde..."

Sami:
"Okul yıllarımda Temmuz ayında bütün aile toplanır Marmaris ya da Bodrum'a tatile giderdik. Orada yaşıtım olan kuzenimle takılırdım. O günlerde içimde ukde kalan bir şey anlatmak istiyorum: Ailem geç vakitlere kadar oturmama izin vermezdi. O yüzden bugün şarkıcı oldum ve sabahlara kadar oturabiliyorum."
Haberin fotoğrafları