kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 11 Temmuz 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Hemşireyi tedavi için mi kaçırdılar?

İstanbul'da dün bir hemşire kaçırıldı ve gözü kapalı götürüldüğü bir evde yaralı bir kişi zorla tedavi ettirildi. Bu kişinin, kaçan terörist olabileceği iddia ediliyor..
İSTANBUL'DA özel bir hastanede görevli hemşire Müzeyyen Geçkin, otomobille geldiği, annesinin Mecidiyeköy'deki evinin yakınlarında kaçırıldıktan sonra gözleri bağlı olarak götürüldüğü bir evde omzundan ve bacağından yaralı bir kişiyi zorla tedavi ettirildiğini iddia etti. Polis, yaralı kişinin, Başkonsolosluk saldırısından kaçan 4'üncü terörist olması ihtimalini değerlendiriyor.

GÖZLERİ BAĞLANDI
Okmeydanı'ndaki özel bir hastanede hemşire olarak görev yapan Müzeyyen Geçgin (23), annesinin Mecidiyeköy'deki evinin önüne otomobilini park ederken, kendi iddiasına göre kimliği belirsiz kişilerce tehdit edilerek kaçırıldı. Geçgin, Boğaz Köprüsü'nü geçtikten sonra gözleri bağlanıp başka bir araca bindirildi ve yaklaşık 10 dakikalık yolculuğun ardından bir evin garajına getirildi. Gözleri açılarak kapıda 3 kadının kendisini karşıladığı lüks bir eve sokulan genç hemşire, omzundan ve baldırından yaralanmış bir kişinin yanına götürüldü.

BEYKOZ'DA ATTILAR
Tehdit ederek yaralının tedavisini yapmasını isteyen saldırganlar, tedavi bittikten sonra genç kadını kendi aracına bindirdi ve Beykoz Kavacık Boğaziçi Caddesi'nde bir yere bıraktı. Bu sırada şüphelilerden biri genç kadının burnuna yumruk attı ve kolundan ilaç enjekte etti. Genç kadın cep telefonuyla 155'i arayarak polisten yardım istedi. Olay yerine gelen ambulansla Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirilen Geçgin tedavisinin ardından ifadesi alınmak üzere Beykoz Kavacık Polis Merkezi'ne götürüldü.

'BU İLK DEFA DEĞİL'
Saat 04.30 sıralarında polis merkezindeki işlemleri tamamlanan kadın polis otosu ile evine bırakıldı. Genç hemşirenin bu sırada araçta bulunan polislere, "Bu insanlar beni bir kere daha kaçırdı. Tekrar kaçırıp bana zarar vermelerinden korkuyorum" dediği ileri sürüldü. Polis şimdi genç kadının tedavi ettiği kişinin önceki günkü saldırı sonrası Ford Fiesta marka otomobille olay yerinden kaçan terörist olup olmadığını araştırıyor.