kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 8 Temmuz 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Madonna ve Spears'dan turne işbirliği

Yeni Haber
Pop müziğin iki ünlü ismi Britney Spears ile Madonna, sahnede güçlerini birleştirecek. Spears, Madonna'nın ''Sticky & Sweet'' adlı turnesinde gösterilmek üzere bir video film çekimine hazırlanıyor.

People dergisinin internet sitesinde yer alan habere göre, Madonna'nın basın sözcüsü Liz Rosenberg, Spears'ın ''Sticky & Sweet'' adlı turne için bir video film hazırlığında olduğunu duyurdu. Rosenberg, ''Britney, Madonna'nın şovu için gelecek hafta veya ona yakın bir tarihte bu filmi çekecek'' dedi.

Filmin içeriğinin ne olacağı ve nerede çekileceği yönündeki detayları bilmediğini ifade eden Rosenberg, bunun bir ''sır'' olduğunu söyledi.Bununla birlikte, Britney Spears'ın şu an New York'ta bulunmadığı ve henüz video filmin çekimlerine başlamadığı ifade edildi.Spears'ın Madonna ile turnenin gelecek ayki İngiltere ayağında sahne almasının da beklenmediği, turnenin ABD ayağına ise 4 Ekimde East Rutherford'dan başlanacağı belirtildi.Madonna ile Britney Spears, 2003 MTV Video Müzik Ödülleri'nde de aynı sahneyi paylaşmıştı.

AA