kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 8 Temmuz 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Asrın sapığı zengin olacak

Öz kızına 24 yıl tecavüz eden Avusturyalı sapık baba, yaşadıklarını en çok parayı veren medya kuruluşuna satmak istiyor ..
Avusturya'da evinin bodrumuna yaptırdığı özel hücreye kapattığı kızına 24 yıl boyunca tecavüz edip ondan yedi çocuk yapan Josef Fritzl, avukatı aracılığıyla bir açıklama yaptı. Dünya basını tarafından "asrın sapığı" ilan edilen Fritzl, yaşadıklarını "en çok parayı veren medya kuruluşuna satacağını" bildirdi. Fritzl'ın avukatı Ewz Plaz yaşanan süreçle ilgili olarak ise "Doktor ve polis kaynaklarından alınan bilgiler bugüne kadar sağlıklı olarak aktarılmadı" diye konuştu.

KIZI: DAVA AÇARIM
Öte yandan, babasının tecavüzüne uğrayan ve yıllarca hapis yaşayan Elisabeth Fritzl de bu gelişme üzerine avukatı aracılığıyla bir açıklama yaptı. Talihsiz kadın, bundan böyle medyada kendileri hakkında yapılan her türlü spekülatif habere karşı dava açacaklarını söyledi. Polis ve doktorlar tarafından özel hayatlarına ilişkin hiçbir bilginin basına verilmemesini isteyen Fritzl "Çocuklarımla birlikte özgür ve gözetlenmediğim bir hayat yaşamak istiyorum" dedi.