kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 24 Haziran 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Aragones

Halk ne diyor?

Aragones, Fenerbahçe için aranan kan değil!..
Fenerbahçe futbol takımının Aragones'e yönelik tepkilerin artması ile İspanyol hocanın artılarını anlatan haberlerin yayılması oldukça manidar karşılandı. Özellikle '6 klasör ve gençler' haberleri revaçta...

SEMİH SERKAN APAYDIN: Kendisinin teknik adamlık geçmişine ve şu anki başarılarına saygı duymamam haksızlık olur. Fakat Fenerbahçe için aranan kan o değil!

KERİM ATALAY: Aragones gelir benim kombine de aynen paşa paşa iade edilir. Bu yaşta kalp hastası olmaya hiç niyetim yok!

ALİ ÇINLAR: Taraftar hep destek, tam destek derken, 70 yaşında ununu elemiş, aklının yüzde 70'ini kaybetmiş bir hoca için dememiştir. Şimdi tepki koyma zamanı yarın çok geç olacak.

AYHAN KÖSE: Biz Galatasaray ile o kadar dalga geçtik yaşlı hoca buldunuz diye... Şimdi aynı hatayı biz yapıyoruz hem de ırkçı olan bir adammış. Eğer Aragones gelirse artık Fenerbahçe ile ilgilenmem!

SONER KARACA: Chelsea'nin nasıl bir sahibi varsa Fenerbahçe'nin de sahibi Aziz Yıldırımdır. İster dedeyi takımın başına getirir, ister torununu... Artık Fenerbahçe'nin o büyük camiası bunu böyle kabul etmeli...

SERHAT SARI: Bence bu İspanyol Hoca çok zeki... Çünkü dün oynanan İtalya-İspanya maçında orta sahaya yaptığı erken değişiklikle İspanya'nın orta sahası İtalya karşısında hakimiyetini artırmıştı. Bence bu hoca risk alıyor. İnşallah Fener'e hayırlısı olur.