kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 24 Haziran 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Türkbükü'ndeki yazlığın iskelesi kapalı, plajdaki eşyaların üstü brandayla kaplı.

Terim'in yazlığı kupayı bekliyor

Öner ÖNGÜN / MAGAZİN
Euro 2008 için Avrupa'da bulunan Fatih Terim'in Bodrum'daki yazlığında kimse yok. Terim, 10 milyon dolarlık evinde yaz sezonunu, kupa bitince açacak..
Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, İsviçre'de Euro 2008 turnuvasında mücadele ederken Bodrum Türkbükü'ndeki evi de terk edilmiş bir konak gibi duruyor. Terim, kupada yarı finale kalan Türk Milli Takımı'yla İsviçre ve Avusturya'da olunca eşi Fulya ve kızları Merve ile Buse Terim de yazlığa gitmedi. Terim'in tatil yapamamasından dolayı ailesi de yaz sezonunu henüz açmadı.

10 MİLYON $ DEĞERİNDE
Terim ailesinin üç buçuk dönüm arazi içinde olan yazlığının içi 750 metrekare büyüklüğünde. Emre Kurt'un mimarlığını yaptığı evin iç mimarisi ise Berna Bora'ya ait. Ev yaklaşık 10 milyon dolara mal oldu. Terim'in evi dört yıl önce yapıldığında büyük tepki toplamıştı. Türkbükü'ndeki bütün evler beyaza boyanmışken Terim'in evinin ahşap tonlarında olması dikkat çekmişti. Ünlü spor adamının evi her yıl yaz sezonunda yoğun bir trafik yaşıyordu. Ancak bu yıl ev ve iskelesi brandalarla kaplı bir şekilde duruyor. Terim'in evini görenler terk edilmiş gibi olduğunu vurguluyor. Fatih Terim'in Euro 2008'in bitmesiyle sezonu ailesi ile birlikte açması bekleniyor.
Haberin fotoğrafları