kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 23 Haziran 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
"BEN MÜMİN KEŞAN'DAYIM" Tacizcisi Maraşlıoğlu'na attığı mesajda "Ben Mümin. Keşan'dayım. Gene 34'e geleceğim" diye yazdı.

Modacıyı gölge gibi izleyen cep sapığı Mümin kim?

Orhan YURTSEVER / SABAH
Ünlü Modacı Maraşlıoğlu, cep telefonuna sürekli mesaj atan ve kendisini takip ettiği anlaşılan Mümin E. adlı meçhul hayranını, savcılığa şikâyet etti..
Esin Maraşlıoğlu, bir aydır cep telefonuna sürekli mesaj atan ve "Mümin E." adını kullanan gizli hayranı hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu. Avukat Osman Hacıbekiroğlu'nun verdiği dilekçede, tacizcinin ilk kasımda "Esin Hanım iyi geceler, ben Mümin. Sapanca'daki kampınızda başarılar diliyorum" diye mesaj attığı bildirildi. Avukat Hacıbekiroğlu'nun araması üzerine şüphelinin "Bugün beni avukatınız aradı. Size kızdım. Ben hiçbir zaman size, çalışanlarınıza karşı hata yapmadım. Bizim savcıdan veya başkasından korkumuz yok. Kanyon'dan girerken poşeti oteldeki oda arkadaşları yapmış. Ben sizleri hep seveceğim. Şu an Keşan'dayım. Gene 34'e geleceğim" şeklinde mesaj attığı anlatıldı.

İŞYERİMİ BİLİYOR
Şüphelinin bu sözlerle Maraşlıoğlu'nu yakından takip ettiğinin anlaşıldığı ve yakın çevresini isimleri ile tanıdığı, işyeri adresini, gideceği yerleri bildiğine dikkat çekildi. Dilekçede ünlü modacının yaşadığı tedirginlikle günlük yaşamına devam edemez duruma geldiği ifade edildi. Soruşturma başlatılan şüphelinin kimliğinin belirlenmesi halinde hakkında TCK'nın 123. maddesine göre "kişilerin huzurunu bozmak" suçundan üç aydan bir yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılabilecek.