kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 23 Haziran 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Seda Sayan, türkücü Onur Şan’la geçtiğimiz şubat ayında evlendi. İsim tashihi için mahkemeye verilen dilekçede Sayan’ın adı Seda Şan olarak kullanıldı.

'Aysel Gürsaçar' adını nüfustan sildiremedi!

Neslihan KESKİN/SABAH
Seda Sayan'ın kimliğindeki Aysel Gürsaçar isminin değiştirilmesi için açtığı 'isim ve soyisim değişikliği' davası, nüfus kaydının kapalı olması nedeniyle geri çekildi..
Yaklaşık beş ay önce türkücü Onur Şan ile evlenen Seda Sayan, kimliğindeki Aysel Gürsaçar isminin silinmesi için mahkemeye başvurmuştu. İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi'ne açılan davada, Sayan'ın nüfus kaydı talep edildi. Mahkemeye gelen kayıtta; Sayan'ın evli olması nedeniyle kendisine ait nüfus kaydının kapalı olduğu tespit edildi.

DAVA GERİ ÇEKİLDİ
Seda Sayan'ın nüfus kaydı olmadığı için davaya başlanamayacağı anlaşılınca, dava geri çekildi. Mahkeme hakimi, davanın açılmamış sayılmasına karar verdi. Sayan'ın avukatı mahkeme dilekçesinde konuyla ilgili şunları söylemişti: "Müvekkilimin kimlikteki ismi Aysel Gürsaçar'ı kimse bilmemektedir. İki isim nedeniyle posta yazılımlarında, hukuki işlerinde problemler oluşmaktadır."