kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 20 Haziran 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Aydın'da patlama

Yeni Haber
Aydın'da, bir pideci salonunda meydana gelen patlamada maddi hasar meydana geldi. Ramazanpaşa Mahallesi 25. Sokaktaki Hilmi Ören'e ait pideci salonunda sabaha karşı tüp patladı.

* PATLAMADAN FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

Patlamanın ardından çıkan yangını Aydın Belediyesi itfaiye ekipleri kısa sürede söndürdü. Patlamada, pide salonu kullanılmaz hale gelirken, çevredeki 60'a yakın iş yerinin de camları kırıldı.

PATLAMA BÖLGESİNDE HASAR TESPİT ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Aydın'da, bir pide salonunda meydana gelen patlamanın ardından hasar tespit çalışmaları devam ediyor.

Ramazanpaşa Mahallesi 25. Sokaktaki Hilmi Ören'e ait pide salonunda, sabaha karşı meydana gelen patlama sonrası iş yeri sahipleri zarar tespit çalışmalarına başladı.

Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ekipleri kayıtlarına, 48 iş yerinin patlamadan hasar gördüğü kaydedilirken, ufak çapta zarar gören iş yerleri ile birlikte sayının 70 olarak tahmin edildiği bildirildi.

Bölgede temizlik çalışmaları ve patlamanın nedeni ile ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü belirtildi. İlk etapta tüp patlaması olarak değerlendirilen olayın gaz sıkışması olma ihtimali üzerinde de duruluyor. Bu arada, Aydın Valisi Mustafa Malay da bölgeye gelerek iş yeri sahiplerine geçmiş olsun dileklerini iletti.

Ramazanpaşa Mahallesi'nde sabah karşı meydana gelen olayda Hilmi Ören'e ait pide salonunda patlama olmuş, yanındaki 2 iş yeri kullanılmaz hale gelirken, çevredeki çok sayıdaki iş yerinin de camları kırılmıştı.

''HASARI OLAN ESNAFA HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERECEĞİZ''

Aydın Esnaf Odaları Birliği Başkanı Hulusi Akşit, Aydın'da dün gece bir iş yerinde meydana ve çok sayıda iş yerinin zarar görmesiyle sonuçlanan olayda zarar gören esnafa her türlü desteğin verileceğini bildirdi.

Akşit, Ramazan Paşa Mahallesi 25. Sokakta bir pidecide meydana gelen patlamadan zarar gören esnafı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Yaşanan olayda tek tesellilerinin can kaybının olmaması olduğunu belirten Akşit, gazetecilere yaptığı açıklamada, iş yerlerinde maddi zararın büyük olduğunu söyledi.

Akşit, ''Hasarı olan esnafa her türlü desteği vereceğiz. Tüm esnafımıza büyük geçmiş olsun. Bölgede hasar tespit çalışmaları sürüyor. Eğer patlama gündüz olsaydı bir felaket yaşanabilirdi. Burası yaya trafiğinin en yoğun olduğu yerlerden birisi. Bu sıkıntının giderilmesi zaman alacak. Aydın, büyük bir felaketin eşiğinden döndü'' dedi.

Ramazanpaşa Mahallesi'nde sabaha karşı meydana gelen olayda, Hilmi Ören'e ait pide salonunda patlama olmuş, yanındaki 2 iş yeri kullanılmaz hale gelirken, çevredeki çok sayıdaki iş yerinin de camları kırılmıştı.

(AA)