kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 20 Haziran 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Yağış geliyor - HARİTALI

Yeni Haber
Meteoroloji İstanbul Bölge Müdürü Mustafa Yıldırım, İstanbulluların bugünden itibaren rüzgarın kuzeyden sert esmesiyle rahat bir nefes alacağını belirterek, kuzeyden esen poyrazın etkisiyle sıcaklıkların 4 ila 6 derece azalacağını bildirdi. Yıldırım, bugün İstanbul'da en yüksek hava sıcaklığının 35 derece ölçüldüğünü belirtti.

Cumartesi günü karadeniz bölgesinde gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Pazar ve Pazartesi günü doğu karadenizde gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Salı günü ise yurt genelinde yağış beklenmiyor.

ANKARA'DA 1-2 SAAT İÇERİSİNDE SAĞANAK YAĞIŞ VE DOLU BEKLENİYOR

Başkentin merkez ve kuzey ilçeleri ile Çankırı'nın Şabanözü, Eldivan ve Orta ilçelerinde 1-2 saat içerisinde etkili gökgürültülü sağanak yağış ile dolu bekleniyor.

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğünden yapılan ''meteorolojik uyarı''da, Ankara radarından alınan verilere göre, Ankara'nın kuzeybatısında bulunan sağanak ve gökgürültülü sağanak yağış ve hafif doluya neden olan bulut kütlesinin önümüzdeki 1-2 saatlik periyotta etkisini arttıracağı bildirildi.

Buna göre, Ankara'nın merkez ve kuzey ilçeleri (Kızılcahamam, Çamlıdere, Kazan ve Çubuk) ile Çankırı'nın Şabanözü, Eldivan ve Orta ilçelerinde etkili gökgürültülü sağanak yağış ile dolu beklendiği kaydedildi.

Oluşabilecek kuvvetli rüzgar, sel, su baskını ve yıldırım gibi olumsuz şartlara karşı ilgililerin ve vatandaşların tedbirli olmaları da istendi.

HAVA SICAKLIKLARINI DERECELERİYLE GÖRMEK İÇİN HARİTALARIN ÜZERİNE TIKLAYINIZ...