kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 20 Haziran 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Zanlı M. Salim Güngördü

İşte katil zanlısı

Müslim SARIYAR / SABAH
Bakırköy'de laf atma kavgasında öldürülen Gökhan Hançer'in katil zanlısının kimliği belirlendi. Polis şimdi her yerde onu arıyor..
İstanbul Bakırköy'de kız arkadaşı ve kız kardeşinin gözleri önünde laf atma tartışması sonucu Gökhan Hançer'i (23) öldüren magandanın Mehmet Salim Güngördü (22) olduğu belirlendi. Daha önce de bir bıçakla yaralama olayı gerçekleştirdiği öne sürülen Güngördü'yü yakalamak için polis özel ekip kurdu. Bakırköy sahilinde geçen salı akşamı kız kardeşi ve kız arkadaşı Sevim Balkan'la ağaç altında otururken kendilerine laf atan 3 kişiyle tartışan Gökhan Hançer kalbine aldığı bıçak darbesiyle hayatını kaybetmişti. Olayın ardından Gamze Hançer ve Sevim Balkan'ın ifadeleri doğrultusunda 3 zanlının robot resimleri çizilmişti.

HASTANEDEN KAÇTI
Cinayetin ardından Bakırköy Asayiş Büro Amirliği'nden 2, cinayet masası ekiplerinden de bir ekip görevlendirilirken, olay sırasında kafasından yaralandığı belirtilen Güngördü'nün, tedavi olmak için Zeytinburnu'ndaki bir kliniğe gittiği ancak kendisinden kimlik istenmesi üzerine kavga çıkarıp kaçtığı saptandı. Mehmet Salim Güngördü'nün kaçarken görüntüsünün kliniğin güvenlik kameralarına da yansıdığı belirtildi. Bakırköy Asayiş Büro dedektifleri, verilen eşkal doğrultusunda daha önce de yine bıçakla yaralama olayına karıştığı belirtilen Güngördü'yü şimdi her yerde arıyor.