kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 20 Haziran 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Anlaşmazlık nedeni din, dil, mizaç farkı

Gülcan DEMİRCİ / SABAH
Eşi Burcu Esmersoy'dan boşanmak için dilekçe veren Cusimano, farklı ülkelerden olmalarının yarattığı farkları gerekçe gösterdi...
NTV spor spikeri Burcu Esmersoy ile Ferrari'nin reklam müdürü eşi İtalyan Massimo Cusimano, evliliklerini resmen sona erdirmek için girişimlere başladı.

Bir süredir ayrı yaşayan ikili, anlaşmalı boşanmak için Kadıköy Aile Mahkemesi'ne başvurdu. Boşanma dilekçesini veren, Cusimano oldu. Avukatı Tuyan Çağlar ile verdiği dilekçede Cusimano, başlangıçta iyi giden evliliklerinin zamanla farklı ülke vatandaşı olmaları nedeniyle, din, dil ve kültürel farklılıkların yarattığı anlaşmazlıklar ve mizaç farklılıkları nedeniyle çekilmez bir hal aldığını belirtti.

* ESMERSOY VE CUSIMANO FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

NAFAKA İSTEMEDİ

Bir araya gelmelerinin mümkün olmadığını anladıklarını kaydeden İtalyan eş, fiilen biten evliliklerinin hukuken de sonlandırılması istedi. Çift, mahkemeye sundukları protokolde ortak aldıkları eşyayı paylaştıklarını belirterek, birbirlerinden nafaka ve tazminat talep etmediklerini kaydetti. İkili 2005'te, Paris'teki Türk Konsolosluğu'nda kıyılan nikâhın ardından İtalya'nın Bologna kentinde küçük bir kilisede düzenlenen törenle dünya evine girmişti.