kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 16 Haziran 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

İşte milyon dolarlık bebekler

Yeni Haber
Forbes dergisi dünyanın en çok kazanan mankenlerini belirledi. Listeye göre Gisele Bundchen 35 milyon dolarla dünyanın en çok kazanan mankeni.....
Ünlü ekonomi dergisi Forbes'un yaptığı 'Dünyanın en çok kazanan modelleri' araştırmasında 33 milyon dolarla geçen yılın galibi Brezilyalı top model Gisele Bündchen bu yıl da 35 milyon dolarla birinci oldu.

Brezilyalı güzelin aralarında Disney, Nivea, Vogue gözlük ve Aquascutum olduğu 20 markayla reklam anlaşması var. 35 milyon dolarlık servetiyle herkesi kıskandıran model son olarak Twiggy terlikleriyle bir reklam kampanyasına imza attı. Bundchen'i, Alman Top model Heidi Klum takip ediyor.

YENİ NESİL MODELLER
Klum, geçtiğimiz yıl 8 milyon dolar olan servetini 14 milyon dolara çıkardı. Dünyanın en çok kazanan üçünçü mankeniyse 7.5 milyon dolarla Kate Moss oldu. 27 yaşındaki Adriana Lima ise 7 milyon dolarla dünyanın en iyi kazanan dördüncü mankeni oldu. Listenin devamı ise şöyle; Doutzen Kroes 6 milyon dolar, Karolina Kurkova 5 milyon dolar, Natalia Vodianova 4.8 milyon dolar, Carolyn Murphy 4.5 milyon dolar.

GISELE BÜNDCHEN
Zirve 35 milyon dolarla seksi manken Gisele'in oldu.

ADRIANA LIMA
Brezilyalı manken 7 milyon dolarla 4. sırayı kaptı.

HEIDI KLUM
Alman top model 14 milyon dolarla 2 sıraya yükseldi.

DOUTZEN KROES
Geçen yıl listeye giremeyen Kroes, bu sene 5. oldu.

KATE MOSS
2007'de 2. olan Moss bu yıl 3. sıraya geriledi.

KAROLINA KURKOVA
Güzel mankenin toplam serveti 5 milyon dolara ulaştı.

TAKVİM