kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 16 Haziran 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Jill Demirel

Futbolcudan öcünü arkadaşıyla aldatıp aldı

DIŞ HABERLER
İngiltere'de yaşayan Kıbrıslı Türk kızı Jill Demirel, kendisini terk eden Arsenal'li futbolcu Hoyte'tan intikam için rakip takımın oyuncusuyla birlikte oldu..
İngiltere'de yaşayan Kıbrıslı Türk Jill Demirel, kendisini terk eden Arsenal takımı oyuncusu Justin Hoyte'tan ilginç bir intikam aldı. 32 yaşındaki Demirel, İngiliz News of the World gazetesine "Kalbim çok kırılmıştı. Beni başka bir kızla birlikte olmak için bıraktığını öğrendim. Tottenham takımından nefret ettiğini biliyordum. Ona 'Sen görürsün. Ben yapacağımı bilirim' dedim" diye konuştu.

'KÖTÜ BİR DENEYİM OLDU'
İntikam için Tottenham takımının oyuncularından Tom Huddlestone ile birlikte olan Demirel, öcünü alsa da yine de mutlu olamadığını söyledi. Türk kızı "Ben Justin'e âşıktım. İntikam için birlikte olduğum Tom'u öpmek ise iğrençti" diye konuştu. Kendisinden dokuz yaş küçük Arsenal'li futbolcu ile oturdukları sitenin jimnastik salonunda tanıştıklarını söyleyen Demirel, "Onu hâlâ özlüyorum. Hoyte'ı, beni terk ettikten sonra TV'de yeni sevgilisiyle gördüğümde sinirden tırnaklarımı yedim" dedi.
Haberin fotoğrafları