kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 15 Haziran 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Baba Hamdi Kardeş

İçti, dövdü, yaktı 10 aylık bebeği öldü

Erdoğan YAPIK - SABAH
Avcılar'da alkollü baba, kardeşiyle annesini darp etti, eşi ve 6 evladının odasını ateşe verdi. Alevler arasında unutulan 10 aylık Kadirhan bebek, yaşamını yitirdi..
İstanbul Avcılar'daki korkunç olay Firuzköy mahallesinde bulunan bir gecekonduda dün sabaha karşı 04.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre 43 yaşındaki Hamdi Kardeş, evinin bahçesinde birlikte alkol aldığı kardeşi Mahmut Kardeş ile tartışmaya başladı. Ardından da sese uyanan annesi Hediye Şenek ile kardeşini darp etti.

BARAKA KÜLE DÖNDÜ
Anne ve oğlu hastaneye kaldırılırken, Hamdi Kardeş, imam nikâhlı eşi Fehriye Erdinç ile 6 çocuğunun kaldığı odaya yöneldi. İhbar üzerine aynı dakikalarda polis ekibi olay yerine ulaştı. Ancak Kardeş, 6 çocuğu ve eşinin bulunduğu odayı ateşe verdi. Alevlerin sardığı barakadan anne ile çocukları son anda dışarı kaçtı. Ancak 10 aylık Kadirhan bebek içeride unutuldu. İtfaiye yangını kontrol altına aldığında ise korkunç manzara ortaya çıktı. Küle dönen odada yanarak can veren Kadirhan bebeğin cesedi, savcılık ve olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarının ardından, otopsi için Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

ANNEYE SAKİNLEŞTİRİCİ
Bebeğini kaybetmenin üzüntüsüyle şoka giren anne Fehriye Erdinç'e ambulansta sakinleştirici yapıldı. Koruma altına alınan çocuklar ise, çocuk polisine teslim edildi. Olayın meydana geldiği evin bahçesindeki boş bira şişeleri dikkat çekti. Baba Hamdi Kardeş, Firuzköy Karakolu'na getirilişi sırasında çevresine tehditler savurmayı da sürdürdü.
Haberin fotoğrafları