kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 5 Haziran 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Didem Uzel çekimlerin olduğu gün doğum gününü de kutladı. Uzel pastasını üzerindeki gelinlikle üfledi.

Aşkta entrikam yok neysem oyum!

Artık evlenmek isteyen Didem Uzel gelinlikle objektif karşısına geçti. Uzel kendisine de sürpriz olacak bir düğün hayal ettiğini söyledi..
Didem Uzel, Gelin dergisinin kapak çekimi için objektif karşısına geçti. Kıyıköy Hotel Endorfina ve Aya Nicole Manastırı'nda gerçekleşen çekimlerde, Songül Sarpbaş'ın 'Zarif Hamleler' koleksiyonundan, altı parça dönem kıyafetlerinden oluşan tasarımları yer aldı. Didem Uzel'in doğum gününe denk gelen çekimlerde ekibin Didem Uzel'e hazırladığı sürpriz doğum günü partisi ise günün sonunda neşeli dakikalara sebep oldu. Doğum günü mumlarını gelinlikler içinde söndüren Didem Uzel, yeni yaşına çekim sebebiyle de olsa gelinlikle girdi...

ERKEKLERE TÜYOLAR
* Bir dergide yazı yazıyorsunuz. Hangi konular üzerine yazıyorsunuz?
Aşk, ilişkiler ve bu uğurda yaptıklarımız! Ama ben bu yazılarımda aslında erkeklere tüyolar veriyorum. Kızlarla biraraya geldiğimizde yaptığımız dedikoduları ve 'kadınlar, erkekler hakkında ne düşünüyor' onları yazıyorum. İnanıyorum ki faydası oluyordur. Çünkü yazarken hiç acımam yok; biz kadınlar ne hissediyorsak aynen iletiyorum onlara...

* Özel hayatınızla da göz önünde değilsiniz. Şu anda hayatınızda sizin için özel biri var mı?
Aşktan ve sevgiden sonsuza kadar bahsedebilirim ama özel hayatımla ilgili konuşmayı pek sevmiyorum. Nedenine gelince, zaten yeterince yorucu ve karışık bir hayatımız var! Evimin kapısından içeri girdiğimde huzur buluyorum. Orada yaşadıklarımın ve aşkımın bana kalmasını istiyorum. Aşka gelince keşke hiç bitmese! Aşka aşığım ben! Onun yarattığı heyecan bana tuhaf bir his veriyor ve seviyorum bunu. Sevgi ise almadan verebilme yetisidir. Karşılık beklemeden yaşayabilirseniz daha fazlasını alacağınız garantidir. Bu yüzden; aşk meşk ve sevgi konularında hesap kitap, taktik veya entrika yapamıyorum ben! Neysem oyum!

AŞK VE MANTIK BİRARADA
* Bir tercih yapmak zorunda kalsanız, aşk evliliğini mi yoksa mantık evliliğini mi tercih ederdiniz?
Her ikisi de bir arada olsa ne güzel olurdu. Hem mantık çerçevesindeki doğru hem de deli gibi aşık olduğun adam! Ama maalesef hayat dört dörtlük değil! İnsanlar da! Eskiden aşkı daha ön planda tutardım; önce hep onu takip ederdim. Ama artık; mantığın sesinden çok sezgilerini dinleyen biriyim. Beni nerede, ne zaman, neyin yakalayacağını hiç bilmiyorum! Sadece evlilik ve nasıl bir adam istediğim konusunda düşüncelerim net! Her anlamda huzur bulduğum ve keyif aldığım bir adamla evlenebilirim!

* Gelinlik giymek size kendinizi nasıl hissettirdi?
Modellik mesleği yaparken gelinlik çok giydim. Uzun zamandır, tahminimce 10 yıldır giymiyordum. Ayrıca bu kadar özel gelinlikler neredeyse çok az giydim. Onun için çok keyifli olduğunu söyleyebilirim...

BEN İMKANSIZI SEVERİM
* Nasıl bir gelinlik ve düğün hayal ediyorsunuz?
Ben sürprizleri ve imkansız gibi görünen şeylerin yapılmasını çok seven biriyim. Sevdiğim adamın tüm bunları bana sürpriz olarak yapmasını isterim. Hatta çekim esnasında basın danışmanım, "Didem; bütün bu çekim aslında yok; sadece seni sürpriz bir kır düğününün gelini olarak hazırladık. Çekim yerine değil de sevdiğin adamın yanına imza atmaya götürsek ne hissederdin?" diye sordu. Ben de, "Herhalde düşer bayılırdım" dedim.

* Çocuk sahibi olmayı istiyor musunuz peki?
Evet, hem de çok! Ama bu işler öyle tek başına olmuyor maalesef! Ayrıca doğru adam, işte bu çocuğumun babası dediğiniz adam bile bir gün değişebilir ve onun o kişi olmadığını fark edebilirsiniz. Bu nedenle her şey kısmet meselesi!
Haberin fotoğrafları