kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 5 Haziran 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
İşte 15 yaşındaki Miley Cyrus'ın Vanity Fair dergisine verdiği olay yaratan poz!

Miley'nin başına gelen ilk değil!

Vanity Fair dergisine verdiği pozlar nedeniyle eleştirilen Miley Cyrus'ın başına gelen olay bir ilk değil. Cyrus gibi birçok ünlü, aynı şeyleri yaşadı..
"Ben mükemmel birisi değilim, hata yapabilirim. Vanity Fair dergisine verdiğim bu pozlar nedeniyle çok pişmanım ve utanıyorum" diye konuşmuştu genç yıldız Miley Cyrus... Henüz 15 yaşında olmasına rağmen Vanity Fair'e poz vermesi teklif edilen genç şarkıcı ve oyuncu, ünlü fotoğrafçı Annie Leibovitz'in objektiflerinin karşısına geçtiğinde; başına bu olayların geleceğini bilemezdi. Leibovitz her ne kadar, "Çektiğim tüm fotoğraflar çok güzel ve estetikti. Yanlış olan hiçbir şey yoktu. Aldığımız tepkilerin hiçbirine anlam veremiyorum" dese de, Cyrus'ın hayranları ve birçok kişi, henüz 15'inde olan bir genç kızın bu tür pozlar vermesini eleştirmişti.

Arşive bakmalı
Ancak arşivler biraz karıştırıldığında ortaya ilginç bir gerçek çıktı. Cyrus gibi birçok isim, henüz 18 yaşına basmadan dergilere cesur pozlar vermiş veya kapak olmuşlardı. Jodie Foster, Britney Spears ve Brooke Shields gibi birçok ünlü isim, yıllar önce çektirdikleri cesur pozlar veya filmler nedeniyle eleştiri oklarının hedefi olmuştu.
Haberin fotoğrafları