kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 3 Haziran 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Gülay B.

Dört çocuk annesi âşığıyla intihar etti

Enis YILDIRIM / ANKARA
28 yaşındaki genç, aşk yaşadığı 37 yaşındaki kadını Kars'tan Ankara'ya kaçırdı. Eşinden boşanamayan kadının ailesinin de evlenme izni vermemesi üzerine çift, ölümü tercih etti..
Evlenmelerine izin verilmeyen iki sevgili ölümü seçti. 7 yıllık aşkın ardından intihar eden sevgililerden geriye, acı ve hüzün dolu bir mektup kaldı: "Bizi aynı mezara gömün." Karslı Selahattin S. (28), âşık olduğu evli kadın Gülay B.'yi (37) Ankara'ya kaçırdı. Eşinden ayrı yaşayan 4 çocuk annesi Gülay B.'ye, Keçiören Çiğdemtepe mahallesinde ev kiralayan Selahattin S., sevdiği kadının ailesini arayarak, evlenmek için izin istedi. Tüm çabalarına rağmen bu izni alamayan iki âşık, birlikte ölmeyi tercih etti.

ÖNCE SEVGİLİYE 3 KURŞUN
Sevgililer ölmeden önce ailelerine yönelik bir de mektup yazdı. Selahattin S., elini tuttuğu sevdiği kadının kafasına 3 el ateş etti, ardından da silahı kendi kafasına dayayıp ateşledi. Bir süre sonra çiftin kiraladığı evden gelen kötü kokular üzerine semt sakinleri polise ihbarda bulundu. Kapıyı kıran polisler, korkunç manzara ile karşılaştı. İntihar eden çifti el ele bulan polis, çürümeye başlamış iki cesedin kimliğini kısa sürede tespit etti.

"BİZİ ÖLÜM BİLE AYIRAMAZ"
Kimliği belirlenen âşıkların ailelerine haber veren polisin, intihar eden çiftin yanı başında bulduğu mektupta ise şu cümleler yazılıydı: "Bunlar birbirini seven iki sevgilinin son sözleri. Biz birbirimizi çok sevdik, evlenmek istedik ama izin vermediniz. Bu dünyada bir araya gelmemize engel oldunuz. Bilemediniz ki, bizi ölüm bile ayıramaz. Öbür dünyada birlikte olmaya karar verdik. Hiçbir şekilde bizi kurtaramayacaksınız. Bu ölüm kimsenin aklına gelmeyecek." İntihar ettikleri için ailelerinden özür de dileyen çiftin, kaleme aldıkları mektuplarında, "aynı mezara gömülmek istedikleri" yazdığı da öğrenildi. İki ay önce Selahattin S. ile birlikte Ankara'ya kaçan 4 çocuk annesi Gülay B.'nin eşinin polise "kayıp" ihbarı yaptığı da ortaya çıktı. İkilinin 7 yıldır aşk yaşadığı belirlenirken, Gülay B.'nin ayrı yaşadığı eşinden bir türlü boşanamadığı belirtildi.
Haberin fotoğrafları