kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 29 Mayıs 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
‘KIRMIZI BEYAZ HER YANIMIZ, MİLLİ TAKIMIN YANINIZDAYIZ’ Zuhal Şeker, "Kırmızı beyaz her yanımız, milli takımın yanındayız" sloganı ile satışa sunulacak Chewy Kırmızı Beyaz ile 1 milyon satış hedeflediklerini söyledi.

Ülker'den spora 38 milyon $ destek

Ülker Kurumsal İletişim Müdürü Şeker, Türk sporuna her yıl 38 milyon dolar yatırım yaptıklarını, Milli Takımı desteklemelerinin Ülker için çok önemli olduğunu belirtti..
Euro 2008'e katılacak Türk Milli Takımı'na destek veren sponsorlardan biri olan Ülker, markalarına spora verdiği destekle sinerji sağlayacak. Ülker Kurumsal İletişim Genel Müdürü Zuhal Şeker, Ülker'in, Milli Takım- Euro 2008 için hazırladığı sponsorluk ve iletişim stratejileri açıkladı. Zuhal, İstanbulda düzenlenen toplantıda, Türk sporuna her yıl 38 milyon dolar yatırım yapan Ülker için Milli Takımı desteklemenin çok önemli olduğunu söyledi. Şeker, Milli Takım sponsorluğunun 2007 yılının Haziran ayında başladığını ve 2012 yılına kadar süreceğini hatırlatarak, sağlıklı nesiller için beslenme ve sporun öneminden hareketle spora yatırım yaptıklarını dile getirdi. Şeker, kampanyayla tüketiciyle duygusal bağ yaratmayı amaçladıklarını bildirdi. Şeker, bu doğrultuda, reklam filmi, Milli Takım Klibi, internet sitesi ve saha aktiviteleri hazırladıklarını anlattı. Çalışmalarına 4 ay önce başlanan reklam filminde ve klipte 800 kişinin görev yaptığını belirten Şeker, klipte 18 Milli Takım oyuncusunun yer aldığını ifade etti. Şeker, ''www.bununicindogdunuz.com'' adlı internet sitesi üzerinden futbolseverlerin milli futbolcular Tuncay, Servet ve Emre aracılığıyla mesaj gönderebileceğini söyleyerek, site üzerinden 1 milyon mesaj gönderilmesinin hedeflendiğini aktardı.