kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 29 Mayıs 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
HOLLYWOOD STARI GİBİ ... Davetliler arasında yer alan Betina Hakko, güzelliği ve rengarenk elbisesi ile basının ilgi odağı oldu. Hakko, etrafını saran gazetecilerle, Oscar töreninde boy gösteren bir Hollywood yıldızını andırdı.

Dilek Hanif defilesinde Osmanlı rüzgarı estirdi

Öner ÖNGÜN
Dilek Hanif'in 2008 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu'nu Paris'ten sonra Hotel Les Ottomans'da görücüye çıktı. Defilede Cansu Dere'nin bacak şovu etkileyiciydi..
İLİŞKİLİ HABERLER
Dilek Hanif defilesinde Osmanlı rüzgarı estirdi
Dünyanın en prestijli moda gösterilerinin yer aldığı Paris Haute Couture haftasında sergilenen Dilek Hanif 2008 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu, İstanbul'da ilk kez geçtiğimiz akşam, World Crystal Club lansmanı için düzenlenen bir defileyle sunuldu.

Top modelller tanıttı
Hotel Les Ottomans'da gerçekleştirilen defilede, aralarında Çağla Şıkel, Cansu Dere, Tülin Şahin ve Nur Gümüşdoğrayan'ın da bulunduğu birbirinden güzel mankenler görev aldı. Dilek Hanif'in tasarımları davetlilerden tam not alırken, mankenler de güzellikleri ile herkesi büyüledi. Defileye sosyetenin tanınmış isimleri de büyük ilgi gösterdi. Sennur Çiftçi, Yasemin Kamhi, Eda Taşpınar, Şebnem Çapa ve Berna Gürel, defile öncesi verilen davete katılarak basın mensuplarına poz verdi ama 15-20 dakika salonda kalıp, daha sonra defileyi izlemeden otelden ayrıldılar.
Haberin fotoğrafları