kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 29 Mayıs 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Film çekimleri sırasında genellikle eşini yalnız bırakan Demi Moore, "Onu izlediğimde rahat oynayamıyor" diye konuştu.

Demi'nin beni kıskanmasına gerçekten gerek yok!

'Spread' filmindeki rol arkadaşıyla kamera arkasında bir hayli samimi görüntüler veren Ashton Kutcher, konuyla ilgili ilk kez konuştu: Eşim Demi bana güveniyor ve rol arkadaşlarımla olan samimiyetimi anlayışla karşılıyor..
Mutlu evlilikleriyle Hollywood'un örnek çiftlerinden olan Ashton Kutcher ve Demi Moore, son haftalarda Amerikan basınında çıkan bazı haberler yüzünden zor zamanlar geçirdi. Yeni filmi 'Spread'de rol arkadaşı Margarita Levieva ile rol icabı sevişen Kutcher'ın, set dışında da güzel yıldızla olan samimiyeti başına iş açtı.

Bahane bulabiliyorum
Film çekimlerinden arta kalan zamanlarda Levieva ile havuzda samimi görüntüler veren Kutcher'ı eşi Demi Moore sert bir dille uyardı. Konuyla ilgili ilk kez konuşan Kutcher, "Demi'nin beni kıskanmasına gerek yok, her şey filmde rol gereği yaşandı. Onun dışında olan samimiyetimde de kötü hiçbir amacım yoktu" dedi. İşte Ashton Kutcher'ın ağzından Demi Moore ve evliliğiyle ilgili samimi itiraflar:

* Demi ile evlenmeden önce asla bir evliliği yürütebileceğime inanmıyordum. Annesi ve babası boşanmış bir çocuk olduğum için evliliğe inancım yoktu. Ben bekar olmak için doğmuş bir erkektim ama Demi tüm hayatımı değiştirdi.

* Demi'yle tanıştığım anda hayatımın sonuna kadar onunla birlikte olacağımı hissettim. Düğünümüz 45 kişinin önünde çok özel ve sade bir törendi. Misafirlerimizin hepsine sürpriz yaptık, kimse düğünümüze geldiğinden haberdar değildi.

* Demi'nin beni kıskanmasına gerek yok. İlişkimizde genellikle kıskanan taraf benim, bir aktör olmama rağmen onu bir erkekle rolü icabı öpüşürken görmeye dayanamam. Bunu hiç istemem.

* Margarita Levieva ile film çekimlerinde yaşananlar sadece rol. Demi de bunların farkında ama şu da bir gerçek ki, aktör olduğunuz zaman yaşadığınız yakınlıklara rahatlıkla bahane bulabiliyorsunuz.
Haberin fotoğrafları