kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 29 Mayıs 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Günaydın 
SİNAN AKYÜZ
Kadınlar&erkekler&ilişkiler

Ah zavallı kadınlar ah!

Hiç kimseden çekmediler, şu hemcinslerinden çektikleri kadar! Sizi bilmem ama bana göre gerçek şu ki; "Kadın cinsiyeti içinde, cinsiyetler arasında olduğundan daha fazla ayrım var!" İkili ilişkilerde erkek ve kadın birbirini karşılıklı olarak harap ederken, bir taraftan da geliştiriyor. Yani iki cins arasındaki savaşın kesin bir galibi yok. Çünkü iki farklı cinsiyet birbirinin koynuna girip savaşmayıp sevişiyorlar. Ama ya kadınlar? Birbirlerine karşı öyleler mi? Aman Allah'ım! Doğrusu, kadınların bir arada olduğu bir dünyayı hayal bile edemiyorum. Ve hayal edemediğim gibi de diyorum ki; "Erkekler olmasaydı, kadınlar ne olurdu? Yerlerdi efendim! Birbirlerini çiğ çiğ yerlerdi!"

KADINLAR YARGILIYORLAR
Eğri oturup doğru konuşalım. Şimdiye kadar yazdıklarıma hiç sinirlenmeyin. Çünkü bu konuda gerçek düşüncelerimi henüz yazmadım. Birazdan laflarımı 'tek tek gediğine!' koyacağım. Kadını kadına karşı bilinçlendireceğim. Ve sonra da sizlere şu soruyu soracağım: "Hiç eleştirmeden bir kadının diğer bir kadını beğendiğini gördünüz mü?" Tabii ki görmediniz, göremezsiniz de. Çünkü yapılan bir ankete göre kadınlar erkeklerin önünde soyunurken, başka kadınların önünde soyunmaktan daha çok rahat ediyorlarmış. Diyorlarmış ki: "Kadınlar yargılıyorlar, oysa erkekler minnet duyuyorlar!" Yukarıda Allah var, yerde de şöyle bir gerçek var: "Ben erkeğin karşısında soyunan kadını yargılayan bir erkeğin varlığını ne duydum, ne de gördüm!" Gerçekten de biz erkekler kadını yargılamayız, onlara minnet duyarız. Minnet duyduğumuz gibi de ağzımızın suyunu hayran hayran akıtırız.

KADIN KADINA KILDIR!
Hep şunu bilir, şunu söylerim: "Kadın kadına kıldır!" Vallahi bu gerçeği de bana kadınlar söyledi. Onlar ayrıca bana şunları da söylediler:

BİR: Flörtçü arkadaşlarının arkasından "O sürtük kadar şanslı olamadım!" diyorlarmış.

İKİ: Dekolte giyinen bayan uzun bacak arkadaşlarına kısa burunlarını kıvırıp'Çırpı bacak!' diyorlarmış.

ÜÇ: Erkeklerin dikkatini çeken güzel kız arkadaşlarına 'Kıllı!' diyorlarmış. Hatta kızın yaptırdığı 'sir ağda!'ya gönderme yapıp kızcağızın arkasından da "Amaaan! Sen onu bir de kuaförde gör! Sir ağda sonrası vücudundan neredeyse iki kiloya yakın kıl çıkıyor!" deyip b..k atıyorlarmış.

DÖRT: Botoks yaptıran kadın arkadaşlarının bedava reklamlarını yapıyorlarmış. O kadınlar hakkında kendi kocalarına diyorlarmış ki, "Sen öyle bakma onun Arap Bacı gibi etli dudaklı olmasına! Onun her tarafı botokslu!"

BEŞ: Büyük ve çekici göğüslerini erkeklerin gözüne sokan kız arkadaşlarının arkasından da "Montofon ineğinde de böyle iri memeler var!" diyorlarmış.