kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 27 Mayıs 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Evlilik hayalleri kamyon altında kaldı

Taha ASLANLI SABAH
Tekirdağ'da kırmızı ışıkta geçen bir kamyon, gelin arabasına çarptı, düğün evi yas evine döndü. Kazada, gelinle annesi ağır, damat ve gelinin arkadaşı hafif yaralandı..
Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde gelin arabası, kırmızı ışık ihlali yapan kamyonun altında kaldı. Düğünevini yasevine çeviren kaza Tugay Kavşağı'nda önceki gün meydana geldi. Damat Soner Yılmaz (24), gelin adayı Ayşe Keskin (24), annesi Fatma Keskin ve yakın arkadaşı Ayla Sönmez'in içinde bulunduğu gelin arabası nikâh törenin yapılacağı Saray ilçesine gitmek için yola çıktı. Bu sırada İstanbul istikametine doğru gitmekte olan Mustafa Yalçınkaya (42) idaresindeki kamyon hızla girdiği kavşakta, yanan kırmızı ışığa aldırmadan yola devam edince, yeşil ışığın yanması ile birlikte hareket eden damat Yılmaz'ın yönetimindeki otomobili altına aldı.

SÜRÜCÜ GÖZALTINA ALINDI
Çarpışmanın etkisiyle hurda yığınına dönen araçta bulunan damat, gelin adayı, gelinin annesi ve yakın arkadaşı yaralandı. Araç içinde sıkışan yaralılar, 3. Zırhlı Tugay Komutanlığı'nda görevli askerlerin de yardımıyla çıkarılarak, olay yerine gelen ambulanslara bindirildi. Durumu ağır olan gelin, gelinin annesi ve yakın arkadaşı Optimed Güven Hastanesi'nde tedavi altına alındı, damat ise ayakta tedavi edildi. Bu arada, kazaya sebebiyet veren kamyon sürücüsü gözaltına alındı.
Haberin fotoğrafları