kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 27 Mayıs 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Halk ne diyor?

Konuşması birilerinin başına balyoz gibi indi!..
61. Cannes Film Festivali'nde 'En İyi Yönetmen Ödülü'nü 'Üç Maymun' isimli filmiyle Nuri Bilge Ceylan aldı. Ceylan, teşekkür konuşmasında "Ödülümü tutkuyla sevdiğim yalnız ve güzel ülkeme adıyorum" dedi.

GANİME NALBANTOĞLU: Nuri Bilge Ceylan'ın adı okununca evimizde alkış koptu. Ama o konuşması yok mu, işte o zaman hepimiz ağladık. Konuşması birilerinin başına balyoz gibi indi. Yaşa Nuri Yaşa Bilge!

BAHAR DENİZ: Ülkemizin değerini bilmeyenlere onun gibiler örnek olsun. Çok teşekkürler...

EBRU ELİUZ: Herkes bu kadar ülkemize sahip çıksa, duyarlı olsa, biz Ceylan'ın dediği gibi yalnız bir ülke olmayız!

FİLİZ KARADAŞ: İnşallah daha güzel ödüller alır. Söylediği söz çok hoşuma gitti. Umarım ötekiler de ibret alırlar.

RECEP KORKMAZ: Bu yalnız ve güzel ülkeyi tutkuyla seven güzel insan. Emin ol bu ülkede yaşayan bizler de seni aynı tutkuyla seviyoruz.

NUR POLAT: 'Ödül, yalnız ve güzel ülkeme' çok doğru bir söz. Bunu Eurovision şarkı yarışmasında da gördük...

CAN EREN: Herhalde bu bir ilk. Ülkesine küfür etmeden de ödül alınabileceğini göstermesi bence ödülden daha kıymetli. Orhan'lar, Yaşar'lar ve ödül için ülkesini bile verilecek taviz arasında gören bilumum 'aydınlar' bu açıklamaya bakıp düşünsünler.

PINAR ÜTLÜ: Nuri Bilgi Ceylan beyefendinin bu sözleri herkese örnek olsun. Bu, aldığı ödül sadece onun yönetmenlikteki başarısını ortaya koymadı, aynı zamanda ne kadar alçakgönüllü biri olduğunu da gösterdi. Ödülünü Türkiye'ye hediye etti. Tebrikler... Allah yolunu açık etsin! Nice uluslararası ödüllere...