kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 27 Mayıs 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Günaydın 
SİNAN AKYÜZ
Kadınlar&erkekler&ilişkiler

Bir ilişkide seks ile aşkı birbirinden nasıl ayırırız?

Günümüz kadınları artık seks yaptıkları erkeği değil, aşk kavramının kendisine aşık oluyor. Erkekler ise seviştikleri kadına bir gecelik aşık oluyor. Ertesi sabah da daha taze beden avına çıkıyor.
Son yıllarda insanlar seksi ve aşkı birbirine karıştırdılar. Aşk adı altında seks konuşmaları yapıyorlar. Bu konuşmaları da bize günümüz ilişkisi olarak yutturuyorlar. Şimdi ben size soruyorum: "Gerçekten seksle aşkı birbirinden ayıramaz noktaya mı geldik?" (Can M.)
Bazen kendimle baş başa kaldığımda şu soruyu kendime soruyorum: "21'inci yüzyıl insanlarının inancı neye yöneliktir?" Sonra da şu sonuca varıyorum: "Sekse!" Evet! Seks, hayatın kaynağıdır. Ve bizler seksi nasıl yaşayacağımızı bilmedikçe, aşka saygı duymayı asla öğrenemeyeceğiz. Bu yüzden de sevgili okuyucumun görüşlerine sonuna kadar katılıyorum. Karanlık ve kalabalık bir sokakta kim kime dum duma seks hayatları yaşanıyor artık. Bunun adına da ne yazık ki aşk dedik!

İLK GÖRÜŞTE AŞK, SEKS OLDU!
Eskiden kadınlar arasında şöyle bir anlayış vardı: "Bir adama aşık olup evlenmeden onunla cinsel ilişki yaşanmaz!" Şimdi dönüp günümüz ilişkilerine bir ayna tutuğumda şu gerçeği görüyorum: "Eskilerin söylediği bu söz yalan olmuş!" Günümüzde çoğu erkek ve kadın, ilk gece birbirleriyle yatıyor. Şimdi bazı okuyucularım bana diyebilir ki, "Ne var bunda? Aşka inanmayan bir yazar mısınız!?" Ben de o okuyucularıma şöyle bir cevap veriyorum: "Ne yani, hemen yattığınız adamlara ilk görüşte aşık mı oldunuz?" İlk gece alem yaşayın, ertesi gün de birbirinizi defleyin! Bence insanlar arasında aşk yoksa cinsellik de olmamalı. Aşk ve seks hep bir arada olmalıdır. Ayrıca şöyle de bir gerçek var ki; şimdi ben bu düşüncelerimi kimin için yazıyorum! Günümüz kadınlarının çoğu artık 'aşk kavramı'na aşık oluyorlar, seks yaptıkları erkeklere değil... Peki ya erkekler kime aşık oluyor? Onlar da ne yazık ki seks yaptıkları kadınlara 'gecelik aşık!' oluyorlar. Ertesi sabah da yanında yatan kadına 'bedenler uyumsuzlaştı!' deyip, taze beden avına çıkıyorlar!